Post reply
Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Subject:
Message icon:
BoldItalicizedUnderlineStrikethrough|GlowShadowMarquee|Preformatted TextLeft AlignCenteredRight Align|Horizontal Rule|Font SizeFont Face
Insert FlashInsert ImageInsert HyperlinkInsert EmailInsert FTP Link|Insert TableInsert Table RowInsert Table Column|SuperscriptSubscriptTeletype|Insert CodeInsert Quote|Insert List
cool Wink huh cheesy rolleyes smiley kiss Sad Shocked angry evil afro angel Tongue embarassed laugh police Undecided
+ Additional Options...

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview



Topic Summary
Posted on: 05-02-2019, 13:54:55 - GMT-1
Posted by: Blom/Kunudru
Je zou in dit geval al het vlees weg kunnen laten en wat meer groenten erin doen. Je kan bij de groenteboer zo kant en klaar soepgroente  (niet de surinaamse selderij) kunnen halen. Doe er dan ook wat aardappelen klein gesneden(in blokjes) bij of zoals mijn voorganger schreef.........kleine tom tom balletjes.
Hoe maak ik de blon kunudru? Het zijn meelballetjes die in de soep gaan. Mijn vader maakte het altijd maar nooit het recept gevraagd en nu lust ik het als een law mang  Wink
Posted on: 05-03-2010, 20:02:48 - GMT-1
Posted by: tip
^_^Wie kan mij wegwijs maken in het maken van gulab jamun. De Surinaamse versie. Niet de bruine balletjes in siroop. De gulab jamun die ik bedoel is ovaalvormig en lekker zacht en overheerlijk. Het ziet lichtbruin uit met een suiker laagje.je blijft ervan eten. Ik ben al een poos op zoek naar. Mijn dank zal groot zijn.
Groetjes Shana

http://hindoestaans.punt.nl/index.php?r=1&id=466243
http://allrecipes.nl/recept/529/gulab-jamun.aspx
Posted on: 05-03-2010, 01:47:40 - GMT-1
Posted by: .
Posted on: 05-02-2010, 15:33:19 - GMT-1
Posted by: GJ
^_^Wie kan mij wegwijs maken in het maken van gulab jamun. De Surinaamse versie. Niet de bruine balletjes in siroop. De gulab jamun die ik bedoel is ovaalvormig en lekker zacht en overheerlijk. Het ziet lichtbruin uit met een suiker laagje.je blijft ervan eten. Ik ben al een poos op zoek naar. Mijn dank zal groot zijn.
Groetjes Shana

ik ben juist op zoek naar het recept van die bruine balletjes in siroop
Posted on: 20-12-2009, 10:59:53 - GMT-1
Posted by: Shana
 ^_^Wie kan mij wegwijs maken in het maken van gulab jamun. De Surinaamse versie. Niet de bruine balletjes in siroop. De gulab jamun die ik bedoel is ovaalvormig en lekker zacht en overheerlijk. Het ziet lichtbruin uit met een suiker laagje.je blijft ervan eten. Ik ben al een poos op zoek naar. Mijn dank zal groot zijn.
Groetjes Shana
Posted on: 29-01-2009, 11:48:30 - GMT-1
Posted by: PSW
Omhoog......
Posted on: 15-12-2008, 23:30:21 - GMT-1
Posted by: gezond
Het voorgaande geldt niet voor vegetariers.
Die moeten gewoon minder lekker eten, sorry.
Posted on: 15-12-2008, 01:20:28 - GMT-1
Posted by: vegetarier
Undecided
Wat?  Huh
Posted on: 15-12-2008, 00:46:58 - GMT-1
Posted by: gezond
Die suiker erbij, heb ik gewoon zo aangeleerd.
Had te maken met tegengaan van reaktie op de erwten in je darmen en/of maag of zo.
In elk geval probeer het een keer uit.
Kan ook bonjo van zoutvlees en rund zetten, geeft een lekkere flavor erbij.
Iedereen vindt van mij heel lekker, probeer het eens, dan hoor ik hoe je het vond.
Posted on: 14-12-2008, 21:07:49 - GMT-1
Posted by: prefoeroe
 Undecided