Mamjo Forum

Nieuwtjes => Arki noh! => Topic started by: inc on 13-04-2013, 11:29:23 - GMT-1Title: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: inc on 13-04-2013, 11:29:23 - GMT-1
(http://static0.ad.nl/static/photo/2008/5/9/3/media_xl_744558.jpg)

De Amsterdamse politie heeft een speciale afdeling voor Amsterdamse Beroepscriminelen (ABC'ers).

De afdeling Zware Criminaliteit heeft van de beroepscriminelen een top-100 samengesteld die op extra belangstellingkunnen rekenen van politie en justitie. Ook de Haagse politie heeft een soortgelijk registratiesysteem voor beroepscriminelen.

De misdaadsite Telecrime heeft een achtergrondverhaal gepubliceerd over de beruchte Haagse beroepscrimineel Jerry R.

Telecrime: Het grote publiek maakte begin 2008 kennis met Jerry R. Op 8 januari 2008 ontsnapt hij ternauwernood aan de dood als een bom onder zijn auto af gaat. In de regio Haaglanden was Jerry R. al jaren bekend en berucht. De aanslag kwam niet als een verrassing. Het was namelijk niet de eerste aanslag op zijn leven.

Al op jonge leeftijd raakte Jerry verzeild in de zware criminaliteit. Zo zou hij in de jaren ’80 een Surinaamse drugsdealer, Anandkoemar Koebar, hebben ontvoerd. Koebar, alias Lange Jan, werd samen met zijn vriendin Claudia Edoo, voor de ogen van hun 1,5 jarige kind, in de zomer van 2006 geliquideerd in hun woning aan de Van Musschenbroekstraat in Den Haag.

De beruchte Haagse crimineel Dick Willard, die tevens een jongenspooier zou zijn, maakte in de jaren ’80 ook kennis met Jerry. Hij werd door Jerry van een gouden ketting beroofd ter waarde van 10.000 gulden.

Toen Jerry samen met Dick in de bajes zat, wilde Dick geld zien. Jerry’s advocaat bemiddelde toen en liet beslag leggen op het geld dat Jerry via tubes tandpasta de cel in smokkelde.

Op 18 augustus 1999 loopt een Oost-Europese man café The Untouchables in Den Haag binnen. Hij vraagt aan het barmeisje wie de eigenaar is. Het barmeisje wijst voor de grap een bezoeker van het café aan. Daarop begint de man direct op de bezoeker en op zijn Marokkaanse vriend, die naast hem zit, te schieten.

Het grapje van het barmeisje is de bezoekers fataal geworden. De aanslag was niet voor hen bedoeld, maar voor Jerry R. en zijn Marokkaanse kornuit 'Shaytan'. Jerry R. was de toenmalige eigenaar van het café. De onschuldige dood van de 28-jarige Marokkaan zorgde voor veel verslagenheid in Den Haag.

Na deze aanslag wordt het rechercheteam 'het Tulpenteam' geformeerd. Rechercheur Frans Vollebregts die het team leidde, schrijft in zijn boek 'Het Tulpenteam en de aanslag op de Lepe' dat voor de naam 'Tulpenteam' werd gekozen, omdat de groep criminelen rond Jerry uit allochtonen bestond, en hij het team daarom een naam wou geven van een typisch Hollands product (tulpen).

Het rechercheteam kon meteen aan de bak: enkele maanden na de aanslag in het café The Untouchables wordt er nog een aanslag op Jerry gepleegd, waarbij hij zwaargewond raakt. Dit gebeurt voor zijn huis in de Schilderswijk. Vollebregts was toen als eerste rechercheur ter plaatse.

Als Jerry vlak na de aanslag naar het ziekenhuis wordt vervoerd, staat er een groep mensen voor zijn huis. Tussen deze mensen bevindt zich ook Vollebregts. Als een tweede rechercheur aankomt bij de plaats delict vraagt hij aan Vollebregts naar welk ziekenhuis Jerry is vervoerd.

Vollebregts antwoordt daarop: 'ziekenhuis Westeinde'. Maar dat klopte niet. Jerry werd namelijk naar een ander ziekenhuis in Den Haag vervoerd. Vollebregts wist dat op dat moment ook, maar heeft zijn collega bewust verkeerd geïnformeerd, omdat hij vermoedde dat de huurmoordenaar zich nog tussen de groep mensen voor het huis bevond.

Als de huurmoordenaar zou horen in welk ziekenhuis Jerry zou zitten, zou hij misschien naar het ziekenhuis gaan om zijn opdracht af te maken, aldus de beredenering van Vollebregts.

verder lezen:
http://www.telecrime.nl/dossier-de-beruchte-haagse-gangsters-jerry-r-en-h-b/


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: incc on 13-04-2013, 11:31:31 - GMT-1
Na deze aanslag wordt het rechercheteam ‘het Tulpenteam’ geformeerd. Rechercheur Frans Vollebregts die het team leidde, schrijft in zijn boek ‘Het Tulpenteam en de aanslag op de Lepe’ dat voor de naam ‘Tulpenteam’ werd gekozen, omdat de groep criminelen rond Jerry uit allochtonen bestond, en hij het team daarom een naam wou geven van een typisch Hollands product (tulpen).

 

Het rechercheteam kon meteen aan de bak: enkele maanden na de aanslag in het café The Untouchables wordt er nog een aanslag op Jerry gepleegd, waarbij hij zwaargewond raakt. Dit gebeurt voor zijn huis in de Schilderswijk. Vollebregts was toen als eerste rechercheur ter plaatse.

 

Als Jerry vlak na de aanslag naar het ziekenhuis wordt vervoerd, staat er een groep mensen voor zijn huis. Tussen deze mensen bevindt zich ook Vollebregts. Als een tweede rechercheur aankomt bij de plaats delict vraagt hij aan Vollebregts naar welk ziekenhuis Jerry is vervoerd. Vollebregts antwoordt daarop: ‘ziekenhuis Westeinde’. Maar dat klopte niet. Jerry werd namelijk naar een ander ziekenhuis in Den Haag vervoerd. Vollebregts wist dat op dat moment ook, maar heeft zijn collega bewust verkeerd geïnformeerd, omdat hij vermoedde dat de huurmoordenaar zich nog tussen de groep mensen voor het huis bevond. Als de huurmoordenaar zou horen in welk ziekenhuis Jerry zou zitten, zou hij misschien naar het ziekenhuis gaan om zijn opdracht af te maken, aldus de beredenering van Vollebregts.

 

Het vermoeden van Vollebregts bleek te kloppen: in ziekenhuis Westeinde wordt de moordenaar gesignaleerd. Als Vollebregts aan zijn collega had verteld in welk ziekenhuis Jerry daadwerkelijk zou liggen, dan had Jerry waarschijnlijk niet meer geleefd.

 

Er zouden verschillende motieven zijn voor de aanslagen die op Jerry zijn gepleegd. Zo zou hij ruzie hebben gehad met de Marokkaanse drugshandelaar ‘Taxi’. Ook zou hij een Turkse drugsdealer geript hebben van 200 kilo heroïne. Het is nooit helemaal duidelijk geworden wie als opdrachtgever verantwoordelijk is geweest voor de aanslagen.

 

In 2002 wordt Jerry door de rechtbank Den Haag veroordeeld tot 8 jaar cel, nadat het Tulpenteam jarenlang onderzoek naar hem heeft gedaan. Daarbij werd onder andere gebruik gemaakt van een infiltrant. Jerry werd onder andere veroordeeld voor poging tot doodslag, afpersing en handel in cocaïne.

 

Als hij in 2007 vrijkomt, duurt het niet lang voordat hij weer aan een aanslag ontsnapt. Op 8 januari 2008 wordt de auto waarin hij op de A13 richting Den Haag rijdt, opgeblazen door explosieven. Met beenletsel en één verloren middelvinger wordt hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Delft.

 

Op een zomeravond in 2008 raakt Patrick T. zwaargewond bij een schietpartij in de Haagse Schilderswijk. Als dader wijst hij Jerry R. aan. Jerry ontkent dat hij heeft geschoten, en beweert dat zijn vriendin Selma K. de schutter is geweest. Selma K. verklaart dat ook. Selma stelt dat Patrick haar heeft verkracht en dat zij daarom op Patrick heeft geschoten. Het OM gelooft Selma niet, en denkt dat Jerry de schutter is geweest. Zowel voor de rechtbank als voor het Hof blijkt er onvoldoende bewijs te zijn om Jerry te kunnen veroordelen.

 

 

H.B., de Turkse ‘Marokkaan’
H.B. wordt gezien als de vroegere rechterhand van Jerry. In Den Haag is hij een opvallende verschijning. De van oorsprong Turkse Hagenaar wordt door veel mensen voor Marokkaan aangezien, omdat hij vloeiend Marokkaans spreekt.

 

In 2001 wordt H.B. samen met Jerry opgepakt. Door de rechtbank Den Haag wordt hij tot 8 jaar cel veroordeeld wegens afpersing, ontvoering en een gewapende bankoverval.

 

Bij die bankoverval op een filiaal van Van Lanschot in 2001 in Den Haag maakt hij ongeveer 500.000 gulden buit. Het plan om de bank te overvallen is oorspronkelijk ontstaan bij twee Marokkaanse jongens. Een van hen was als stagiaire werkzaam bij de bank. Omdat ze zelf geen ervaring hadden, schakelden ze de doorgewinterde H.B. in, die al de nodige ervaring op het gebied van gewapende overvallen had opgebouwd.

 

 Het Van Lanschot-filiaal aan de Lange Voorhout in Den Haag

 

 

De zaak kwam aan het rollen doordat rechercheurs op camerabeelden zagen dat de stagiaire zich enkele minuten voor de overval erg opvallend gedroeg bij de deur waardoor de overvallers waren binnengekomen. Het natrekken van telefoongesprekken van de verdachten en huiszoekingen zorgden voor de rest van het bewijs.

 

Als H.B. in mei 2007 helemaal van zijn gevangenisstraf af is, wordt hij niet lang daarna, in september 2007, veroordeeld tot 5 jaar cel wegens een woningoverval. Bij deze woningoverval, die gepleegd werd in september 2006, zouden naast H.B. vier andere personen zijn betrokken. Het slachtoffer wordt de hele huiskamer doorgeslagen en zwaar toegetakeld.

 

De woningoverval, die mogelijk een ripdeal was, mislukt min of meer. Er wordt niets buitgemaakt en politie is snel ter plaatse en kan een dader aanhouden.

 

H.B. wordt veroordeeld omdat in de buurt van de woning een bivakmuts wordt gevonden in een klikobak met daarop zijn dna. Verder verklaart een medeverdachte, L., dat H.B. bij de overval is betrokken.

 

Het slachtoffer mag van geluk spreken dat de politie snel ter plaatse was. Een van de vier overige woningovervallers was niemand minder dan Tamer K. alias Tony, die 4 maanden daarvoor twee Colombianen doodschoot en ripte van 100.000 euro aan cocaïne in Spijkenisse. Als de politie niet snel ter plaatse zou zijn geweest, zou het slachtoffer mogelijk hetzelfde lot als de Colombianen hebben ondergaan.

 

In hoger beroep neemt H.B. advocate Benedicte Ficq in de arm. Zij zorgt ervoor dat hij wegens een gebrek aan bewijs wordt vrijgesproken van de woningoverval.

 

Zowel Jerry R. als H.B. zouden het criminele leven achter hun hebben gelaten en met ‘pensioen’ zijn


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: jerry nep gangster on 13-04-2013, 12:28:40 - GMT-1
luister noh, Jerry is nooit topcrimineel geweest. a skrikkie no ka van een paar kleine boi's. hij wwet dat hij het niet kan maken in het criminele circuit. hij redt het niet. bribi mi. Jerry is een nobody kleine crimineel die voor altijd genezen is. hij dacht dat hij overal een grote bek kon opzetten. hij is zich rotgeschrokken voor een paar pitjieng boi die helemaal niet onder indruk waren van zijn postuur en ze waren ook niet onder indruk van zijn naam. Jerry Richter is nooit een grote crimineel geweest.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Basmatie on 13-04-2013, 21:15:47 - GMT-1
luister noh, Jerry is nooit topcrimineel geweest. a skrikkie no ka van een paar kleine boi's. hij wwet dat hij het niet kan maken in het criminele circuit. hij redt het niet. bribi mi. Jerry is een nobody kleine crimineel die voor altijd genezen is. hij dacht dat hij overal een grote bek kon opzetten. hij is zich rotgeschrokken voor een paar pitjieng boi die helemaal niet onder indruk waren van zijn postuur en ze waren ook niet onder indruk van zijn naam. Jerry Richter is nooit een grote crimineel geweest.
jij hebt het zeker over een andere jerry
Ts heeft het over jerry Rigters ,broertje van wendel en  romeo....broer van Maureen en Haidy .
Deze jerry is voor niemand bang.
Waarschijnlijk heeft hij je een paar klappen gegeven in het verleden.
Vandaar dat je nu zo over hem praat.
 heb jerry vaak zien vechten tegen een overmacht aan vijanden zowel politie.
Je kan veel over hem zeggen behalve dat hij bang is of geen ballen heeft.
Jerry heeft 4 ballen onder zijn bana hangen en je mag ze alle 4 kussen.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: CRI on 13-04-2013, 21:58:19 - GMT-1
luister noh, Jerry is nooit topcrimineel geweest. a skrikkie no ka van een paar kleine boi's. hij wwet dat hij het niet kan maken in het criminele circuit. hij redt het niet. bribi mi. Jerry is een nobody kleine crimineel die voor altijd genezen is. hij dacht dat hij overal een grote bek kon opzetten. hij is zich rotgeschrokken voor een paar pitjieng boi die helemaal niet onder indruk waren van zijn postuur en ze waren ook niet onder indruk van zijn naam. Jerry Richter is nooit een grote crimineel geweest.

SPreek jij van daderkennis? Je kan nooit in andermans zaken kijken. Wat voor jou ogen een kruimeldief kan zijn, kan bij justitie veel groter uitpakken qua bewijs. Wat je doet is puur gissen!


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: R.I.P on 14-04-2013, 05:56:10 - GMT-1
Hij heeft het in elk geval niet met de paplepel in gekregen want zn vader was een hard werkendeman met een eigen garage.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: ang on 15-04-2013, 08:41:13 - GMT-1
hij heeft zeker ballen deze koeliman , mocros wilde hem zo graag afmaken .
hij heeft grote marokkaanse Drugs baas bestolen van grote drugspartijen tientallen miljoenen euro"s
maar hij heeft vaak geluk gehad, hij sterft maar niet , Mocro gangsters hebben vaak hem proberen af te maken elke keer ontsnapt hij maar . hij zal veel met mocro gangsters uit denhaag rondlopen .Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Duiveltje on 15-04-2013, 08:48:06 - GMT-1
jerry righters heeft sgijt aan zijn leven , hij ripte zware mocro gangsters van grote cocaine partijen .
hij is vaak gewaarschuwt als hij marokkanen ript dat hij ze eigen dood tekent .
Heavy Mocro Gangsters hebben vaak geprobeert om hem te opruimen omdat hij grote schuld heeft bij de Marokkaanse maffia hij blijft maar rippe en nog eens rippe . black magic laat hem niet in steek zoals die explosie in zijn auto , hij verliest slechts een vinger dat houdt in dat is die cadeatje aan de geesten je moet wat aan hun geven als die kwade geesten je leven rede van de marokkaanse cobras die je leven willen afpakken.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: saringh on 15-04-2013, 09:59:31 - GMT-1
die koelie ripte niemand hij deed juist zaken met mocros en turken in den haag

zij gaven hem bescherming.

hij is maar een loopjongen


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: daag on 15-04-2013, 10:31:18 - GMT-1
jerry righters heeft sgijt aan zijn leven , hij ripte zware mocro gangsters van grote cocaine partijen .
hij is vaak gewaarschuwt als hij marokkanen ript dat hij ze eigen dood tekent .
Heavy Mocro Gangsters hebben vaak geprobeert om hem te opruimen omdat hij grote schuld heeft bij de Marokkaanse maffia hij blijft maar rippe en nog eens rippe . black magic laat hem niet in steek zoals die explosie in zijn auto , hij verliest slechts een vinger dat houdt in dat is die cadeatje aan de geesten je moet wat aan hun geven als die kwade geesten je leven rede van de marokkaanse cobras die je leven willen afpakken.

Nee hoor je bent in de war met Turken. Marokkanen beroven 9-jarige meisjes.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: is hij koeli? on 15-04-2013, 12:42:06 - GMT-1
Jerry Rigters is toch geen koeli????


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Bless on 15-04-2013, 12:50:49 - GMT-1
hij is een hindoestaan uit suriname dat klopt de.
de enigste koeliman die een oorlog heeft met de marokkaanse maffia .


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: ja maarrrr on 15-04-2013, 13:05:27 - GMT-1
hij is een hindoestaan uit suriname dat klopt de.
de enigste koeliman die een oorlog heeft met de marokkaanse maffia .

Ja maar die Jerry Rigters is toch geen koeli maar een neger toch


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Fuckbiiee on 15-04-2013, 13:21:06 - GMT-1
Hij is geen neger , hij heeft hekel aan negers . vraag maar zelf aan hem hij perst graag negers af.
hij is altijd bevriend met mocro gangsters met hun maakte hij groot geld . maar hij heeft ook veel marokkaanse gangsters belazert .


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Tov? on 15-04-2013, 14:27:20 - GMT-1
jij hebt het zeker over een andere jerry
Ts heeft het over jerry Rigters ,broertje van wendel en  romeo....broer van Maureen en Haidy .
Deze jerry is voor niemand bang.
Waarschijnlijk heeft hij je een paar klappen gegeven in het verleden.
Vandaar dat je nu zo over hem praat.
 heb jerry vaak zien vechten tegen een overmacht aan vijanden zowel politie.
Je kan veel over hem zeggen behalve dat hij bang is of geen ballen heeft.
Jerry heeft 4 ballen onder zijn bana hangen en je mag ze alle 4 kussen.

en deze Kerry is toch een neger???


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Is hij???? on 15-04-2013, 16:47:25 - GMT-1
Die jerry is een geile lekkerding man is hij vrijgezel????


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: hmmm on 15-04-2013, 18:00:29 - GMT-1
foto?


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Googleerre on 15-04-2013, 18:27:00 - GMT-1
foto?
Google hetvdan


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Basmatie on 15-04-2013, 20:43:53 - GMT-1
Jerry Rigters is toch geen koeli????
sinds wanneer heten koelies Rigters van hun achternaam?
Laat je niet gek maken ,ik ken jerry en zijn hele Fam. Heel goed en er zit geen druppel koeliebloed bij.
Jerry is een grote gespierde neger.
Hij is geen racist.hij gaat met iedereen om .mocro ,koelie enz.
En inderdaad ript hij wel eens.
Jerry verschuilt zich nooit en blijft ondanks dat vele mensen hem zoeken in den haag wonen.
Jerry vinden is niet moeilijk ,maar wat ga je doen als je hem vind?
Met de hand red je het niet ,jer is altijd gewapend en heeft zijn mannetjes om hem heen.
Een neger met ballen is het.
En voor niemand bang
De broers Rigters zijn in den haag al jaren bekend.
Waarvan Romeo de rustigste is en de relaxte.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Oke en nu? on 15-04-2013, 20:48:31 - GMT-1
sinds wanneer heten koelies Rigters van hun achternaam?
Laat je niet gek maken ,ik ken jerry en zijn hele Fam. Heel goed en er zit geen druppel koeliebloed bij.
Jerry is een grote gespierde neger.
Hij is geen racist.hij gaat met iedereen om .mocro ,koelie enz.
En inderdaad ript hij wel eens.
Jerry verschuilt zich nooit en blijft ondanks dat vele mensen hem zoeken in den haag wonen.
Jerry vinden is niet moeilijk ,maar wat ga je doen als je hem vind?
Met de hand red je het niet ,jer is altijd gewapend en heeft zijn mannetjes om hem heen.
Een neger met ballen is het.
En voor niemand bang
De broers Rigters zijn in den haag al jaren bekend.
Waarvan Romeo de rustigste is en de relaxte.

oke en is hij vrijgezel??? Want als hij het is zoal ik zie op die foto dan ham jam!  Heeft hij kinderen???


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Zeg me noh on 15-04-2013, 21:24:58 - GMT-1
sinds wanneer heten koelies Rigters van hun achternaam?
Laat je niet gek maken ,ik ken jerry en zijn hele Fam. Heel goed en er zit geen druppel koeliebloed bij.
Jerry is een grote gespierde neger.
Hij is geen racist.hij gaat met iedereen om .mocro ,koelie enz.
En inderdaad ript hij wel eens.
Jerry verschuilt zich nooit en blijft ondanks dat vele mensen hem zoeken in den haag wonen.
Jerry vinden is niet moeilijk ,maar wat ga je doen als je hem vind?
Met de hand red je het niet ,jer is altijd gewapend en heeft zijn mannetjes om hem heen.
Een neger met ballen is het.
En voor niemand bang
De broers Rigters zijn in den haag al jaren bekend.
Waarvan Romeo de rustigste is en de relaxte.

antwoord me is hij single??


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Basmatie on 15-04-2013, 22:01:11 - GMT-1
Of hij single is kan ik je niet zeggen.
Ik heb jerry niet meer gezien sinds zijn zusje met een lelijke neger omging genaamd Ricardo warning
Jerry was ook al niet blij met hem.
Helaas kwam jerry toen vast te zitten en is het contact wat ik met hem had toen verbroken.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Ow okeee on 16-04-2013, 06:49:43 - GMT-1
Of hij single is kan ik je niet zeggen.
Ik heb jerry niet meer gezien sinds zijn zusje met een lelijke neger omging genaamd Ricardo warning
Jerry was ook al niet blij met hem.
Helaas kwam jerry toen vast te zitten en is het contact wat ik met hem had toen verbroken.

ow oke hij is wel lekker zeg


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: tejf on 16-04-2013, 09:01:09 - GMT-1
Of hij single is kan ik je niet zeggen.
Ik heb jerry niet meer gezien sinds zijn zusje met een lelijke neger omging genaamd Ricardo warning
Jerry was ook al niet blij met hem.
Helaas kwam jerry toen vast te zitten en is het contact wat ik met hem had toen verbroken.


Heb je zijn nummer voor me


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Basmatie on 16-04-2013, 11:46:32 - GMT-1
Heb je zijn nummer voor me
ik heb geen nmr van hem.
Kan het ook niet even halen want ik woon al jaren niet meer in Ned.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: saringh on 16-04-2013, 15:42:28 - GMT-1
Nee hoor je bent in de war met Turken. Marokkanen beroven 9-jarige meisjes.
dat waren 2 niggers en een hollander


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: is dat waar? on 16-04-2013, 15:51:19 - GMT-1
ik heb geen nmr van hem.
Kan het ook niet even halen want ik woon al jaren niet meer in Ned.


Waar woon jij dan?

Maar ik heb echt erge verhalen over hem ehoord. Dat hij ook vrouwen afranselde is dat waar?


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Rastauitdenhaag on 16-04-2013, 15:56:46 - GMT-1
jerry righters is geen neger!!!! hij is een hindoestaan ,


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Nietes on 16-04-2013, 17:41:17 - GMT-1
jerry righters is geen neger!!!! hij is een hindoestaan ,

niet war!


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: zeg dan kenkerkutsaringh? on 16-04-2013, 17:48:19 - GMT-1
dat waren 2 niggers en een hollander

Nee hoor, kenkerhond, het waren 2 Mocro's (Ayman en Deimoer), 1 donkere (Nathan) en 1 witje (Rick)

Waar haar jij je informatie vandaan, kenker nep Hindostaan?


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Kaulo on 16-04-2013, 17:55:33 - GMT-1
Nee hoor, kenkerhond, het waren 2 Mocro's (Ayman en Deimoer), 1 donkere (Nathan) en 1 witje (Rick)

Waar haar jij je informatie vandaan, kenker nep Hindostaan?
echt hè dir kaolo pang pang zeker zo een kut indier


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Blackmagic on 16-04-2013, 19:02:42 - GMT-1
jerry is een echte koeli man , hij is snikkie maar ook wel gevaarlijk die man heeft hekel aan negers ..
hij zet zichzelf als een  mocro , hij loopt alleen met mocros .
Houdt van mocros alleen .


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Basmatie on 17-04-2013, 01:20:00 - GMT-1
jerry is een echte koeli man , hij is snikkie maar ook wel gevaarlijk die man heeft hekel aan negers ..
hij zet zichzelf als een  mocro , hij loopt alleen met mocros .
Houdt van mocros alleen .
hij houd van je moeder ,en je  moeder van zijn snikkel.
Als jij je moeder zoent ruik je jerry zijn snikkel gemengd met de stronlucht van je moeders aars.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Ffhu on 17-04-2013, 05:43:03 - GMT-1
hij houd van je moeder ,en je  moeder van zijn snikkel.
Als jij je moeder zoent ruik je jerry zijn snikkel gemengd met de stronlucht van je moeders aars.

hahahahaha


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: sang on 17-04-2013, 08:09:52 - GMT-1
jij hebt het zeker over een andere jerry
Ts heeft het over jerry Rigters ,broertje van wendel en  romeo....broer van Maureen en Haidy .
Deze jerry is voor niemand bang.
Waarschijnlijk heeft hij je een paar klappen gegeven in het verleden.
Vandaar dat je nu zo over hem praat.
 heb jerry vaak zien vechten tegen een overmacht aan vijanden zowel politie.
Je kan veel over hem zeggen behalve dat hij bang is of geen ballen heeft.
Jerry heeft 4 ballen onder zijn bana hangen en je mag ze alle 4 kussen.


Je neemt het wel op voor die Jerry ^_^


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: BossyLady on 17-04-2013, 08:26:35 - GMT-1


Jerry Rigters
Jerry Rigters alias De Lepe (Den Haag, 1965) is een Nederlands crimineel van Surinaamse afkomst. De Haagse heroïnehandelaar heeft volgens het Openbaar Ministerie een roemrucht verleden, en staat te boek als 'een van de grootste en zwaarste criminelen' van regio Haaglanden. De bodybuilder en voormalig oud-eigenaar van café The Untouchables in Den Haag werd rond 1995 voor de eerste keer beschoten door Servische sluipschutters wegens grootschalige drugsdelicten. Na vier jaar raakte hij in conflict met een Marokkaanse drugssmokkelaar die hem de schuld gaf van een gewelddadige ripdeal.

De boomlange bendeleider werd in 1999 opnieuw het slachtoffer van de eveneens Haagse drugsdealer Hammadi B. alias Taxi. Taxi was eerder al in beeld als opdrachtgever van andere twee moordaanslagen uit begin '99, voor die aanslagen heeft hij nooit achter de tralies gezeten omdat de politie geen concreet bewijs tegen hem kon vinden. Na een nieuw conflict over een drugsdeal, waarbij B. zwaar is mishandeld, zou Hammadi een huurmoordenaar uit Oekraïne hebben ingehuurd om Rigters te laten liquideren. De huurmoordenaar uit Oekraïne schoot zonder pardon een andere cafégast dood, toen bleek dat de door hem gezochte Jerry er niet was. Een tweede klant die werd neergeschoten overleefde de aanslag en raakte invalide. Enkele maanden later werd Rigters alsnog beschoten, en werd na zijn vrijlating uit het ziekenhuis direct gearresteerd. Hij kreeg toen zes jaar cel wegens drugs- en wapenhandel. Op 8 januari 2008 was hij opnieuw het slachtoffer van een liquidatiepoging, de Peugeot 206 waarin hij op de A13 richting Den Haag reed werd opgeblazen door explosieven onder zijn auto. Met beenletsel en één verloren middelvinger werd hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Delft.

Moordpoging

Begin september kwam Rigters weer in het nieuws, toen bleek dat Justitie hem voor lange tijd wilde laten opsluiten voor een reeks aan zeer gewelddadige drugs- en geweldsdelicten. In 2002 zat de beruchte Hagenaar ook al in het beklaagdenbankje voor afpersing, fraude, vuurwapenbezit, hasjtransporten en een moordpoging op zijn broer en zus. In juli 2008 was het weer raak in een Haagse woonwijk. Waardoor een man uit Doetinchem werd neergeschoten, het motief van de schietpartij ligt volgens het OM in de relationele sfeer. Tegen de man uit Doetinchem was aangifte gedaan van verkrachting, maar het OM maakte niet duidelijk door wie. Rigters en zijn vriendin Selma K. stellen dat het slachtoffer van de schietpartij had verkracht. Dat zou een dag voor het schietincident op 25 juli hebben plaatsgevonden. K. bezocht daarop Patrick T. en schoot hem met haar eigen wapen neer, aldus beide verdachten. Het OM denkt dat ook Jerry die dag op het slachtoffer had geschoten. T. zit overigens niet meer vast voor de vermeende verkrachting maar blijft wel verdachte.Bronnen, noten en/of referenties
Aanslagen voor Jerry R. routine, Algemeen Dagblad, 9 januari 2008.
Slachtoffer aanslag A13 moet cel in, NOS, 14 april 2008.
Man in bomauto moet vinger missen, FOK!, 10 januari 2008.
Haagse crimineel Jerry R. weer gearresteerd, Elsevier, 29 juli 2008.
Rechtbank spreekt Jerry R. vrij, vriendin krijgt twee jaar cel, Trouw, 31 januari 2009.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Lekkah on 17-04-2013, 08:31:19 - GMT-1
Zwart, boomlang, bodybuilder, stoer, money. Waar kan ik deze neger vinden?!


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: lekkerdingr on 17-04-2013, 08:35:17 - GMT-1
Zwart, boomlang, bodybuilder, stoer, money. Waar kan ik deze neger vinden?!

Zo echt he ik heb een foto gezien van hem.

Is hij dat trouwens vraag ik me af wat een geil ding


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: wikipedia on 17-04-2013, 08:36:33 - GMT-1
:laugh: Die gast heeft een aanslag op zijn eigen broer en zus gepleegd! Wat een gek joh..


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: niet hoor on 17-04-2013, 08:41:06 - GMT-1
:laugh: Die gast heeft een aanslag op zijn eigen broer en zus gepleegd! Wat een gek joh..

echtniet!

en zo ja waarom dan? Zeker hebben ze hem wat geflikt.

En wat betekent de Lepe????


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Nekkah on 17-04-2013, 08:41:24 - GMT-1
Zo echt he ik heb een foto gezien van hem.

Nou ik nu ook. Laat maar zitten!!!!! Lelijkerd. Het is niet een een nengre maar een hindustaan of jampa ofzo, met die botro nosso. Gers wan ebbe. Nee dank u.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: hou je bek on 17-04-2013, 08:47:01 - GMT-1
Nou ik nu ook. Laat maar zitten!!!!! Lelijkerd. Het is niet een een nengre maar een hindustaan of jampa ofzo, met die botro nosso. Gers wan ebbe. Nee dank u.

Hou je bek teef. Hij al wel een lekker lul hebben hmmmmmmmm


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: zelf weten on 17-04-2013, 08:50:20 - GMT-1
Hou je bek teef. Hij al wel een lekker lul hebben hmmmmmmmm

Al had hij de beste van de hele wereld. Die man is lelijk! :laugh:


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: lekkere neger on 17-04-2013, 09:01:43 - GMT-1
Al had hij de beste van de hele wereld. Die man is lelijk! :laugh:

Maakt niet uit, ik vind hem echt niet zo lelijk, gewoon een geile lekker neger


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: ugh.. on 17-04-2013, 09:09:22 - GMT-1
Maakt niet uit, ik vind hem echt niet zo lelijk, gewoon een geile lekker neger

Noem hem jampa, indo, hindustaan wat je wilt maar dat is geen neger.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: niet elke on 17-04-2013, 09:13:55 - GMT-1
Noem hem jampa, indo, hindustaan wat je wilt maar dat is geen neger.

Niet elke neger is zwart en l;ijkt sprekend op een aap.
Vandaar dat Jerry ok een lekkerding is met een lekker lul hmmmmm


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Basmatie on 17-04-2013, 14:04:15 - GMT-1
Ik weet niet naar welke foto julie kijken.
Jerry lijkt niet op een koelie ,Jampa, of wat dan ook.
Als jerry op een koelie lijkt dan lijkt kunta kinte op een Chinees.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Is hij het??? on 17-04-2013, 16:19:39 - GMT-1
Ik weet niet naar welke foto julie kijken.
Jerry lijkt niet op een koelie ,Jampa, of wat dan ook.
Als jerry op een koelie lijkt dan lijkt kunta kinte op een Chinees.
(http://www.google.nl/search?q=jerry+rigters&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Tb1uUeXHD8Wc0AXbiIGgDA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=320&bih=416#)


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Is hij het? on 17-04-2013, 16:22:40 - GMT-1
Ik weet niet naar welke foto julie kijken.
Jerry lijkt niet op een koelie ,Jampa, of wat dan ook.
Als jerry op een koelie lijkt dan lijkt kunta kinte op een Chinees.
als ik  zijn naam tik is hij dan die op de eerste foto???? Bertje licht van kleur??? Klopt dat? Zo ja dan is hij sweetieee!


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Ggyu on 17-04-2013, 18:51:57 - GMT-1
Rhallooooo


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Basmatie on 18-04-2013, 03:42:26 - GMT-1
als ik  zijn naam tik is hij dan die op de eerste foto???? Bertje licht van kleur??? Klopt dat? Zo ja dan is hij sweetieee!
helaas ....die man op die foto is niet jerry Rigters.
Hij lijkt zelfs in de verste verte niet op jerry.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Soedan? on 18-04-2013, 05:14:25 - GMT-1
helaas ....die man op die foto is niet jerry Rigters.
Hij lijkt zelfs in de verste verte niet op jerry.

wie het dan???? Want nu weet uk het niet meer


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Wie??? on 18-04-2013, 17:30:44 - GMT-1
helaas ....die man op die foto is niet jerry Rigters.
Hij lijkt zelfs in de verste verte niet op jerry.

welke is het dan????


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Pfffff on 18-04-2013, 17:40:13 - GMT-1
welke is het dan????

Zo hegg je weet het niet berust je erin!!!


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Neeeeet on 18-04-2013, 19:09:54 - GMT-1
Zo hegg je weet het niet berust je erin!!!
nee ik wil het weten?


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Hoiii on 18-04-2013, 22:11:31 - GMT-1
 :rolleyes:hooi


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Hallo??? on 19-04-2013, 06:31:32 - GMT-1
Gaat iemand mij nog antwoorden????


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Zeg dannnnnnnnnnnnn on 19-04-2013, 11:43:17 - GMT-1
 :angry:


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Nee on 19-04-2013, 11:46:26 - GMT-1
JE
ZEURT!


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Bois on 19-04-2013, 18:01:11 - GMT-1
JE
ZEURT!

:angry:


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Boossss on 19-04-2013, 21:15:22 - GMT-1
 :angry:


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Basmatie on 19-04-2013, 21:18:32 - GMT-1
Als je Jerry's naam googled dan zie je geen foto van jerry.
Ik weet niet hoe of waar je een foto van hem kan vinden op het net


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Zeikerds on 19-04-2013, 21:22:28 - GMT-1
Je gaat geen foto's van Jerry online vinden, bedenk zelf maar waarom!

Als je Jerry wilt zien moet je naar de Haagsche Schilderswijk gaan en naar Jerry Rigters vragen.

Succes.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: edsel on 20-04-2013, 03:36:13 - GMT-1
Jerry Rigters is een rasechte neger,niks hindoestaan of jampa. Zeker 1 m 90 lang en in zijn beste tijd in shape als een wedstrijdbodybuilder met een paar ongelovelijk dikke armen.
Hij deed alles wat god verboden had,maar is toch vooral bekend als pooier. Hij had meisjes zitten en sloeg die ook de tering. Verder dealde hij,liet hij voor zich dealen en stal en ripte erop los.
Hij heeft mensen neergeschoten,met een bijl in hun kop geslagen,afgeperst,bedreigd noem maar op.zelfs ze eigen familie was niet veilig want die heeft hij geprobeer af te maken.
Deze kil was echt de gekste van allemaal in den haag. Hij had marokkanen,kampers en turken als vrienden en er werd altijd gezegd dat hij met skotoe praatte.
hij pakte ook wijven af van andere pooiers ,heeft zelfs een turkse pooier onderstreboven het balkon gehangen.
Hij ripte zoveel grote jongens dat je erop kon wachten tot iemand hem zou schieten.
als enige heeft hij alles overleefd..schietpartijen en zelfs een bom en leeft nog steeds.
Volgens mij ios hij rustig nu


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: FgWelke? on 20-04-2013, 11:57:59 - GMT-1
Welke straat???


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Bezet on 20-04-2013, 12:03:45 - GMT-1
Welke straat???

Zo je zeurt nu al een paar dagen en niemand wilt je voeden. WAT WIL JE VAN DIE MAN!! JE ZEURRRT!!


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: foto jerry on 20-04-2013, 12:40:44 - GMT-1
http://globe-cloud.mine.nu/smf/index.php?topic=866.0 (http://globe-cloud.mine.nu/smf/index.php?topic=866.0)


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Halor on 20-04-2013, 12:57:24 - GMT-1
Zo je zeurt nu al een paar dagen en niemand wilt je voeden. WAT WIL JE VAN DIE MAN!! JE ZEURRRT!!
ik ben verliefddddd  :wub: :wub: :wub:! Laat me! Ik zijn foto zien omdat ik zoveel over die man gehoord heb! Heb je foto???http://globe-cloud.mine.nu/smf/index.php?topic=866.0 (http://globe-cloud.mine.nu/smf/index.php?topic=866.0)

basmatie gaf al aan dat dat hem niet kon zijn


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Pfffff on 20-04-2013, 13:04:01 - GMT-1
ik ben verliefddddd  :wub: :wub: :wub:! Laat me! Ik zijn foto zien omdat ik zoveel over die man gehoord heb! Heb je foto???

Op een crimineel zonder ledematen, met een hoog levensgevaar, drugs gebruikt en labiele wijven ronselt met als risico dat hij jouw leven of die van je kinderen ook beeindigd. Vergeet niet dat hij voor dat besluit jullie misschien ook nog een sexueel uitgebuit en of verkracht heeft. En dat is nog maar het tipje van de sluier. Rijd niet eens een behoorlijke auto. Maar ach..hij is zwart toch.

Misschien moet je een psychiater opzoeken dat je met je daddyissues helpt. Labiel kutwijf..


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Hindopower on 20-04-2013, 13:08:43 - GMT-1
http://globe-cloud.mine.nu/smf/index.php?topic=866.0 (http://globe-cloud.mine.nu/smf/index.php?topic=866.0)


Hahaha, dat is echt géén neger, maar een hindostaan noh!


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Radjesh on 20-04-2013, 13:10:09 - GMT-1
Hij is geen neger.

Hij is een hindustaan uit sranang. Idd geen nengre al zou hij met een petje op best voor afu afu doorgaan. En waar zit Agga vol mee? Juist. Koeliessss.


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Jarige??? on 20-04-2013, 13:10:51 - GMT-1
Op een crimineel zonder ledematen, met een hoog levensgevaar, drugs gebruikt en labiele wijven ronselt met als risico dat hij jouw leven of die van je kinderen ook beeindigd. Vergeet niet dat hij voor dat besluit jullie misschien ook nog een sexueel uitgebuit en of verkracht heeft. En dat is nog maar het tipje van de sluier. Rijd niet eens een behoorlijke auto. Maar ach..hij is zwart toch.

Misschien moet je een psychiater opzoeken dat je met je daddyissues helpt. Labiel kutwijf..
jij kent gem zo te zien heel goed! Heeft hij kinderen????


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Zie artikel on 20-04-2013, 13:14:10 - GMT-1
jij kent gem zo te zien heel goed! Heeft hij kinderen????

Nee domme bitch ik kan gewoon lezen. Shit hee...


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Bountyhunter on 20-04-2013, 14:44:46 - GMT-1
Zoooo, iemand hier zoekt echt alle mogelijke info om bij Jerry te komen.
Wil je 't nu via evt. kinderen zoeken ofzo?

Je krijgt geen info over Jerry dus ga je beloning maar op een andere manier proberen te verdienen. Misschien moet je maar een paar popo's omkopen... :police:

Als Jerry slim is is hij niet eens meer in NL! :ph34r:


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: , on 20-04-2013, 14:51:37 - GMT-1
jerry richter is een grote neger met een grote bek. tegenwoordig is hij in crimineel in ruste en zijn grote bek is niet meer. hij houdt zich nu bezig met kruimels.  wat hindoestaan? a mang na wan nengre


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Damnnnn on 20-04-2013, 15:32:10 - GMT-1
Zoooo, iemand hier zoekt echt alle mogelijke info om bij Jerry te komen.
Wil je 't nu via evt. kinderen zoeken ofzo?

Je krijgt geen info over Jerry dus ga je beloning maar op een andere manier proberen te verdienen. Misschien moet je maar een paar popo's omkopen... :police:

Als Jerry slim is is hij niet eens meer in NL! :ph34r:
whatttt daar doe ik het niet voor!


Nee domme bitch ik kan gewoon lezen. Shit hee...
niet zo schelden heb je geen manieren ofsjow!


Title: Re: De beruchte beroepscrimineel Jerry R Oorlog met Marokkaanse Gangsters
Post by: Jerryyyyy on 20-04-2013, 20:00:43 - GMT-1
 :ph34r: