Schaamlipvergroting schoonheidsideaal in Rwanda

<< < (2/2)

Mongo mang:
Quote from: Soms ?? on 15-02-2008, 09:08:00 - GMT-1

maar dit is dan de omgekeerde wereld

Overweegt u een schaamlipcorrectie?

- Voelt u zich niet gelukkig met uw schaamlippen?
- Heeft u last van uw schaamlippen bij het fietsen, vrijen of zitten?
- Geneert u zich voor de vorm of grootte?

Laat een gespecialiseerd plastisch chirurg u van uw klachten afhelpen!

Als de binnenste schaamlippen groter zijn dan de grote schaamlippen kunt u hier last van ondervinden. De kleine schaamlippen kunnen dan letterlijk in de weg zitten en/of pijn veroorzaken bij het fietsen of paardrijden. Ook kunnen ze duidelijk zichtbaar zijn in een bikini of badpak.
Aesthetic Team kan voor u een schaamlipverkleining uitvoeren. Hierbij wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald van de binnenste of kleine schaamlippen, de labia minora. Na deze ingreep voelt u zich weer een stuk comfortabeler met uw eigen lichaam.
Over het algemeen is een schaamlipcorrectie geen pijnlijke ingreep. Een operatie duurt ongeveer een uur en vindt plaats onder plaatselijke verdoving. De wondjes worden gehecht met een zelfoplossend materiaal. Na de behandeling kunt u weer naar huis en na circa 2 weken bent u weer hersteld.  De kosten voor een behandeling liggen rond de  € 1.600,-.

Terwijl

Ze zorgen ervoor dat bij het plassen de urine er niet uit spuit, maar er rustig uitloopt. Maar de voornaamste functie is seksueel. Bij opwinding nemen ze in grootte toe en ze bewegen dan bij het neuken mee met de in en uitgaande beweging van de penis. Dit verhoogt de prikkeling toe en bovendien wordt hierdoor de clitoris indirect gestimuleerd.


Soms ?? ben je toevallig amateur poenieloog?

..:
Kennen jullie het verhaal van Sara Baartjens niet? Dit is al een heel oud verschijnsel en deze arme vrouw werd door haar grote (opgerekte schaamlippen) en uitzonderlijke bilkpartij als kermis actractie naar Engeland gebracht vanuit Zuid Afrika.....

Lees haar verhaal: http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/20020202/teksten/bui.saartjie.venus.hottentot.html http://www.english.emory.edu/Bahri/Exhibition.html http://www.frif.com/new99/hottento.html

congratulations:
Is dit verhaal niet overdreven? misschien dat het een aantal keer is gebeurd, maar zal toch geen algehele `trend´ zijn daar. Ik geloof dat niet.
Zijn er ook andere landen bekend waar de vrouwen dit doen?

playette:
nou dan moet ik in rwanda gaan wonen,want ik heb juist een trauma van die grote lippen van me hahahah

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Reply