Pages: 1 [2]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: hoe maak ik een lekkere snert soep?  (Read 13738 times)
.
Guest
« Reply #15 on: 05-03-2010, 01:47:40 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Logged
tip
Guest
« Reply #16 on: 05-03-2010, 20:02:48 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

^_^Wie kan mij wegwijs maken in het maken van gulab jamun. De Surinaamse versie. Niet de bruine balletjes in siroop. De gulab jamun die ik bedoel is ovaalvormig en lekker zacht en overheerlijk. Het ziet lichtbruin uit met een suiker laagje.je blijft ervan eten. Ik ben al een poos op zoek naar. Mijn dank zal groot zijn.
Groetjes Shana

http://hindoestaans.punt.nl/index.php?r=1&id=466243
http://allrecipes.nl/recept/529/gulab-jamun.aspx
Logged
Blom/Kunudru
Guest
« Reply #17 on: 05-02-2019, 13:54:55 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Je zou in dit geval al het vlees weg kunnen laten en wat meer groenten erin doen. Je kan bij de groenteboer zo kant en klaar soepgroente  (niet de surinaamse selderij) kunnen halen. Doe er dan ook wat aardappelen klein gesneden(in blokjes) bij of zoals mijn voorganger schreef.........kleine tom tom balletjes.
Hoe maak ik de blon kunudru? Het zijn meelballetjes die in de soep gaan. Mijn vader maakte het altijd maar nooit het recept gevraagd en nu lust ik het als een law mang  Wink
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: