Orale sex TIPS!

(1/11) > >>

~~M~~:
Wat willen mannen meer in bed? Je krijgt geen prijs als je het antwoord raadt. Volg deze praktische gids voor orale seks en breng een lach op zijn gezicht!

Er is werkelijk niets dat je meer punten zal opleveren in de slaapkamer dan duizelingwekkende orale seks. Vergeet het oude ?de liefde van de man gaat door zijn maag?. Als je wordt verteld dat je fantastisch kunt koken, is dat een compliment, maar je zult worden aanbeden voor een hemelsgoede fellatio.

Waarom die fascinatie? Nou, orale seks is op een bepaalde manier nog steeds ondeugend ? ondanks het feit dat de meeste stelletjes het standaard hebben opgenomen in hun seksleven. Voeg daar aan toe dat monden en tongen natter, zachter en meer soepel zijn dan handen en vagina?s, en je begint te begrijpen waarom zijn tong op de vloer hangt bij alleen al de suggestie.

Er is één gouden regel om de beste fellatrix te zijn die hij ooit heeft gehad: leer er van te houden. Of ik een grapje maak? Nee! Er zijn drie voornaamste redenen waarom vrouwen het niet leuk vinden mannen orale seks te geven. Gelukkig hebben ze allemaal een redelijk simpele oplossing.

1. Het ruikt
Oplossing: Neem samen een douche vooraf of vraag hem te douchen. Zorg er voor dat hij speciale aandacht besteedt door de voorhuid terug te trekken en zich daaronder goed te wassen.

2. Ik moet kokhalzen
Oplossing: Verander je positie en techniek voor maximale controle. Laat hem recht voor je staan. Jij zit op het bed of iets anders van juiste hoogte. Gebruik je hand om de controle over zijn penis te houden (plaats het onderaan de schacht), en je bent in de ultieme positie om controle te hebben over hoe diep je hem in je mond steekt. Het meeste gevoel zit in z?n eikel, niet de schacht, dus je hoeft hem niet per sé heel diep in je mond te nemen. Mannen houden meer van ?deep throat? dan van wat dan ook puur voor de psychologische kick. Als je partner er op staat om dat handen-op-de-acherkant-van-je-hoofd-om-je-dieper-naar-beneden-te-duwen ding te doen, vertel hem dan rustig dat nooit meer te doen omdat je er anders onmiddellijk mee stopt. En er ook niet meer aan begint. Jij bepaalt wanneer en hoe diep je gaat.

3. Ik wil niet slikken
Oplossing: Dus doe het niet! Sommige mannen zullen proberen je ervan te overtuigen dat het de saus op de hotdog is, maar de werkelijke weigering gaat vaak niet over of je slikt of niet, het gaat er om hoe je om moet gaan met zijn sperma wanneer hij ejaculeert. In tegenstelling tot hoe er vaak over wordt gepraat, is sperma geen ?zwavelzuur?. Dus al dat meisjesachtige gepiep is echt niet nodig als wat van zijn zaad op jou of in je mond terecht komt. Uitspugen is onbeschaafd, onaantrekkelijk en beledigend. Dus als je echt niet wilt slikken trek je dan terug wanneer hij op het punt staat klaar te komen en maak het af met je hand of laat hem over je heen ejaculeren. Het is zelfs extreem goed voor je huid ? verstrakt je poriën enzo!

Zo! Nu we dat uit de weg hebben geruimd, volg je deze stap voor stap minicursus om je liefje heel erg blij te maken!

1. Ga in positie
Jouw mond om zijn penis gesloten is een opwarmer, maar als je er ook nog bij knielt helemaal. Mannen zijn erotische visualisten en in de eerste plaats opgewonden door wat ze kunnen zien (een reden waarom ze zo graag in blootbladen of naar pornofilms kijken). Als op je knieën gaan zo erg naar onderdanigheid neigt dat je feministische vriendinnen je er nooit voor zullen vergeven, kies dan op z?n minst een positie waarbij hij wel kan kijken. Laat hem je gezicht zien of houd zelfs je haar naar achteren. Sluit je ogen niet, maar hou ze open. Als je durft, hou je oogcontact. Als je je te beschaamd voelt, kijk dan naar zijn penis.

2. Ga niet gelijk voor het beste hapje
Jij haat het ook wanneer hij gelijk aan je borsten begint. Geef hem niet dezelfde behandeling. In plaats daarvan plaag je hem genadeloos. Lik en knabbel op zijn tepels terwijl je zijn onderbuik streelt met je vingertoppen. Lik je een weg naar beneden totdat zijn penis smacht naar aandacht, ga er dan volledig voorbij door eerst de buitenkant van zijn dijen te likken en kussen totdat je bij zijn knie komt. Ga dan terug via de binnenkant van zijn dijen totdat je bij zijn testikels aankomt. Stop daar en?

3. Maak hem gek
Het is een beetje een persoonlijk iets ? sommige mannen haten het als hun testikels worden gestimuleerd, ander zijn er dol op ? maar het is het proberen waard. (Daarnaast is het een gebeid dat vak wordt genegeerd dus je kunt indruk maken door het minimal te proberen, zelfs als blijkt dat hij het uiteindelijk niet fijn vindt). De belangrijkste regel: niet bijten of er te hard aan trekken. Maak cirkels met de punt van je tong op het gedeelte waar zijn testikels en penis samenkomen. Of gebruik je tong om rond iedere testikel apart te cirkelen. Later, wanneer je aan de fellatio begint, kun je een hand gebruiken om die lichtjes om zijn testikels te houden en ze een klein beetje te bewegen. Als het er op lijkt dat hij deze sensatie lekker vindt, trek er dan een heel klein beetje aan. Wanneer je andere hand langs de schacht van zijn penis naar beneden gaat, stop dan met trekken, wanneer je hand weer naar boven gaat, dan de licht trekkende beweging weer herhalen.

4. Gebruik je handen
Gebruik één hand om de penis stevig vast te houden en begin met een heerlijke lange lik van de basis van zijn penis tot bovenaan. Gebruik altijd twee handen tijdens orale seks: één om de penis vast te houden zodat hij niet alle kanten op gaat, de andere om zijn hotspots aan te raken (tepels, testikels, anus). Weet je niet zeker hoe je hem moet masturberen? De beste manier om uit te vinden hoe hij het ?t lekkerst vindt is door hem te vragen te laten zien hoe hij zichzelf masturbeert. Doe het simpelweg na. Ga niet trekken en rukken aan de voorhuid, manipuleer het zodat het over z?n eikel glijdt en gebruik een beetje speeksel om het lekker glibberig te houden. Wanneer je de handbeweging onder controle hebt ga je je mond erbij gebruiken. Gebruik veel speeksel: hoe meer hij gesmeerd wordt, hoe aangenamer het zal voelen.

5. Beweging in de basistechniek
Glijd met je hand van boven naar beneden over zijn penis (sluit je hand wanneer je de bovenkant bereikt) als hij in en uit je mond beweegt. Met je tanden door je lippen bedekt, sluit je je mond rond de penis en omring je het zodat er een stevige maar comfortabele druk is. Je zuigt niet, maar maakt met je mond een nauwe pasvorm (probeer maar om je vinger en je voelt wat ik bedoel). Zodra je dit beheerst, beweeg je in een ?wervel- en draaibeweging?. Maak een zachte draaiende beweging met je hand wanneer je over zijn penis glijdt en draai met je tong over de rand van de eikel. Besteedt specifieke aandacht aan het kleine stukje vel waar de eikel en de penis met elkaar verbonden zijn. Dit is het meest gevoelige gedeelte. Hoe meer tongbewegingen als hij in je mond is, hoe beter.

6. Werk gelijktijdig aan andere hotspots
Het is waar dat wat bij de ene wel werkt, bij de ander niet werkt, maar we zitten min of meer allemaal hetzelfde in elkaar al hebben we individuele voorkeuren. Blijf ander gedeeltes van zijn lichaam stimuleren terwijl je met je mond bezig bent. Probeer bijvoorbeeld zijn perineum (het deel tussen de anus en zijn testikels) stevig te strelen. Kietel en streel het gebied onder zijn navel en de basis van zijn penis vlak voordat hij zijn orgasme gaat krijgen.

7. Neem hem mee naar de hemel
Zoals bij vrouwen is een regelmatig ritme belangrijk. Wanneer hij echter zijn orgasme bereikt voer je de snelheid en druk op. Om zijn orgasme nog intenser te maken kun je met je duim stevig op het perineum drukken.

Nu is alles wat je nog moet doen? achterover gaan liggen en wachten op de felicitaties. Zij zouden onmiddellijk moeten volgen nadat hij klaar is met het jammeren van '?Oh! Mijn! God!?? ongeveer 25 keer.
 
 
 
 

SMsE:
Is een tong zachter dan een poenie?  

~~M~~:
Quote

Is een tong zachter dan een poenie?
 :lol:  :unsure:  

Guest:
ik gat dit uitprinten en thuis rustig op mijn gemak bestuderen. mijn vriend die vraagt mij zo vaak hem te pijpen, maar ik weet niet hoe te beginnen en ik vind dat er teveel troep uit zijn tollie komt (trek). Dat maakt me zo misselijk al heeft hij net een douche genomen. Hoe komt het eigenlijk en de 2 reden waarom ik het ook niet wil doen is omdat hij me ook niet wil beffen. ik heb dit nog nooit meegemaakt en zou het graag ook een keertje van willen meepraten. Voor wat hoort wat.

~~M~~:
Quote

ik gat dit uitprinten en thuis rustig op mijn gemak bestuderen. mijn vriend die vraagt mij zo vaak hem te pijpen, maar ik weet niet hoe te beginnen en ik vind dat er teveel troep uit zijn tollie komt (trek). Dat maakt me zo misselijk al heeft hij net een douche genomen. Hoe komt het eigenlijk en de 2 reden waarom ik het ook niet wil doen is omdat hij me ook niet wil beffen. ik heb dit nog nooit meegemaakt en zou het graag ook een keertje van willen meepraten. Voor wat hoort wat.
Nou... mijn "vriend" hoeft me niet persé te beffen hoor...

En die "vieze troep" is voorvocht... (bah!)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page