Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Topper van LVV licht vele mensen op met grond  (Read 807 times)
Grong Torie
Guest
« on: 07-10-2011, 23:10:06 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

07 Oct, 15:30
 C.T. (51), hoofd van afdeling Grondzaken van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft minstens twintig mensen opgelicht. De politie voorlichting zegt dat in het onderzoek tegen hem ingesteld een groot aantal documenten over grondaanvragen is aangetroffen en in beslag genomen.

De man opereerde onder de namen Sabajo en Pawiro. Door zijn functie op het ministerie kreeg hij domeinstukken voor advies aangeboden. Hij hield de aanvragers voor hun grondbeschikkingen in orde te zullen maken. Op deze wijze heeft hij geld van zijn slachtoffers afgetroggeld. Er is een informatiedrager met grondaanvragen op naam van verschillende personen bij hem gevonden.

De oplichter die ingesloten was, is door de rechter-commissaris voorlopig in vrijheid gesteld. Het onderzoek in deze grootschalige oplichtingszaak duurt onverkort voort op last van het Openbaar Ministerie, zegt de politie.

Personen die op enige wijze telefonische contact hebben gehad of nog zullen krijgen van een beller met de naam Sabajo of Pawiro of eventueel onder een andere naam om gelden op locaties waar geen grondaanvragen worden behandeld, kunnen direct bellen met de afdeling Fraude op 404943 of het centrale nummer 115.

Logged
jajane
Guest
« Reply #1 on: 08-10-2011, 02:20:02 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Wie is CT?HuhHuhHuhHuh

Er zijn toch al andere toppers veroordeelt en hebben de cel van binnen mogen bewonderen? Vraag mar aan Kalka Iesje, Vinod Sewkaransingh, Moon Mahadew, John Debipersad, etc. Regilio is nog net door t oog van de naald gekropen..............
Logged
Hoofd
Guest
« Reply #2 on: 08-10-2011, 02:36:33 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Hoofd van de afdeling Grondzaken Trameh. Zo gaan de dingen aan toe op LVV, hopelijk komen al de 'kwade' zaken naar buiten. Men vergeet vaak dat alles een begin en een eind heeft. So who is next??
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: