Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Regels voor adverteren en gebruik Mamjo.com  (Read 15413 times)
mamjo
Global Moderator
MamjoDon
*****
Offline Offline

Posts: 50207« on: 26-04-2012, 16:42:18 - GMT-1 »

Regels voor het opgeven van een advertentie op Mamjo.com:

1) Minimum leeftijd om te adverteren is 18 jaar!

2) Plaats geen advertentie, foto’s en/of teksten die in strijd zijn met enige wetgeving. Het is verboden advertenties te plaatsen voor:

-het aanbieden van, of het verzoeken om sex met dieren
-het aanbieden van, of het verzoeken om sex met minderjarigen
-Het verspreiding van kinderporno (sex met minderjarigen)

3) Mamjo.com behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen advertenties te weigeren of te verwijderen. Tevens behouden zij het recht de regels aan te passen.

4) Het is onder geen beding toegestaan om adverteerders te 'spammen'. Hieronder wordt onder meer verstaan:

-Het sturen van berichten welke geen betrekking hebben op de inhoud van de advertentie
-Het sturen van berichten waarin commerciele diensten of producten worden aangeboden
-Het sturen van berichten waarin melding wordt gemaakt van websites, smsdiensten of 0900 nummers

Mamjo.com behoudt zich het recht voor om gebruikers en/of IP adressen te blokkeren voor gedeeltelijke danwel gehele toegang tot de site.

Vrijwaring en aansprakelijkheid

1) Mamjo.com is niet verantwoordelijk voor de door de adverteerder geplaatste teksten en foto's.

2) Mamjo.com is niet verantwoordelijk voor afspraken, overeenkomsten, leveringen van diensten, etc. die voortkomen uit contacten die zijn ontstaan vanuit de advertentie.

3) Mamjo.com is slechts een platform waarop adverteerders en bezoekers via het plaatsen en het reageren van advertenties met elkaar in contact kunnen komen.

4) Mamjo.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige indirecte schade, of vervolgschade, noch is Mamjo.com gehouden tot vergoeding van bedrijfsschade, winstderving, schade als gevolg van uitval en/of onbereikbaarheid van de website, schade ontstaan door het uitlekken van vertrouwelijke gegevens, schade veroorzaakt door elektronische of technische storingen of schade voortvloeiende uit technisch falen van besturingssystemen of aanspraken van derden jegens onze leden.

5) Mamjo.com kan geen garantie geven omtrent de permanente of beveiligde toegang tot onze diensten. Daarom sluit Mamjo.com, voor zover wettelijk toegestaan, alle impliciete garanties en algemene voorwaarden uit. Mamjo.com is niet aansprakelijk voor enig verlies van geld, goodwill of reputatie, noch voor enig bijzondere, indirecte of gevolgschade voortkomend uit uw gebruik van Mamjo.com
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to: