Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar in een relatie  (Read 12997 times)
Maagd
Guest
« Reply #60 on: 13-05-2012, 02:34:07 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Welke sterrenbeeld past het beste bij kreeft? Ik ben nu vrijgezel ik zou het wel willen weten?
stier en maagd matchen goed met kreeften
Logged
Conclusie
Guest
« Reply #61 on: 13-05-2012, 21:49:36 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Mamjo wordt vooral bezocht door Rammen en Steenbokken.
Is 't toevallig dat dat tekens zijn met horens op hun kop??
Logged
vis
Guest
« Reply #62 on: 13-05-2012, 22:02:47 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Als ik ooit 'n mannelijk weegschaal tegenkom ren ik heel hard weg, op liefdesgebied dan he..oooh wat zijn t complexe mensen zeg..gaan confrontaties uit de weg, wat heel laf overkomt bah bah bah
Logged
allinthefamily
Guest
« Reply #63 on: 13-05-2012, 22:36:36 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

mijn tante is een maagd, en ze is getrouwd met een waterman.
het begon met een gezamenlijke hobby ; sjeu de boulen
apart stel  cheesy
mijn oma is een leeuw (schorpioen ascendant) en me opa een kreeft ...   moeilijke combi
Logged
boiiiiii
Guest
« Reply #64 on: 13-05-2012, 23:34:09 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Mamjo wordt vooral bezocht door Rammen en Steenbokken.
Is 't toevallig dat dat tekens zijn met horens op hun kop??

op mamjo komen veel domme mensen als jij.
Logged
Weegschaal
Guest
« Reply #65 on: 14-05-2012, 09:14:20 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Als ik ooit 'n mannelijk weegschaal tegenkom ren ik heel hard weg, op liefdesgebied dan he..oooh wat zijn t complexe mensen zeg..gaan confrontaties uit de weg, wat heel laf overkomt bah bah bah
Een Weegschaal gaat alleen interessante discussies aan! Praat je alleen maar bla-bla dan zijn we niet geïnteresseerd. rolleyes
Logged
lekkere geile weegschaal
Guest
« Reply #66 on: 14-05-2012, 10:34:57 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Een Weegschaal gaat alleen interessante discussies aan! Praat je alleen maar bla-bla dan zijn we niet geïnteresseerd. rolleyes

Snap je!
Ik ben ook weegschaal en ik ga niet onnodig discussies zitten voeren met iemand. rolleyes
Ik hou zelfs helemaal niet van discussies het leven is te kort laat me gewoon fucking met rust wil alleen maar genieten en lekker naaien.
Weegschalen zijn trouwens ook altijd geil, en goed en lekker ruig op zijn tijd man rolleyes
Logged
good guys
Guest
« Reply #67 on: 14-05-2012, 11:09:06 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Vissen passen bij vrijwel elk sterrenbeeld omdat ze goedaardig en zachtaardig zijn.
Logged
vis
Guest
« Reply #68 on: 14-05-2012, 11:15:08 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Vissen passen bij vrijwel elk sterrenbeeld omdat ze goedaardig en zachtaardig zijn.

niet waar .De vis match met kreeft en schorpioen ,en soms ook stier.

Ik ga zelfs met een ram man,maar het is zo weri met die man.Sexs is wel top ,maar bazig no hel.
Logged
weegschaaltje
Guest
« Reply #69 on: 14-05-2012, 11:26:15 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Typische eigenschappen voor het sterrenbeeld Weegschaal:

Diplomatisch en hoffelijk
Romantisch en charmant
Makkelijk in de omgang en sociaal
Idealistisch en vredelievend

Maar aan de andere kant…

Besluiteloos en veranderlijk
Goedgelovig en beïnvloedbaar
Flirterig en genotzuchtig

Algemene eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal
Het sterrenbeeld Weegschaal is het enige onbezielde teken van de zodiak; alle andere tekens vertegenwoordigen mensen of dieren. Veel moderne astrologen zien dit teken als het meest gewenste zodiakale type omdat het de zenit van het jaar vertegenwoordigt, het hoogtepunt van de seizoenen, wanneer de oogst van al het harde werk van de lente wordt binnengehaald.

Er hangt een zekere ontspannenheid in de lucht wanneer de mens geniet van de laatste zomerzon en de vruchten van zijn inspanning. Weegschalen behoren ook tot de meest beschaafde van de twaalf zodiakale persoonlijkheden en zien er vaak goed uit. Mensen met als horoscoop Weegschaal zijn elegant, charmant, hebben goede smaak, zijn van nature vriendelijk, zachtaardig, en ze houden van schoonheid, harmonie (zowel in muziek als sociale omgang) en het genot dat deze dingen brengen.

Ze hebben kunnen goed kritisch nadenken en kunnen een stapje terugnemen om onpartijdig te kijken naar complexe kwesties. Maar ze dulden geen tegenspraak van iemand die het niet met hen eens is, want wanneer ze eenmaal een conclusie hebben bereikt, zijn ze ook echt overtuigd van de waarheid ervan. Een van hun gebreken dat ze niet goed met kritiek kunnen omgaan en veel goedkeuring nodig hebben. Maar hun karakters zijn over het algemeen gebalanceerd, diplomatisch en zelfs getemperd.

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Weegschaal kunnen de behoeften van anderen goed aanvoelen en hebben de gave – die zo nauwkeurig is dat het aan het helderziende grenst – om de emotionele behoeften van hun metgezellen te begrijpen en ze tegemoet te komen met hun eigen aangeboren optimisme. Als je even met een Weegschaal hebt gesproken, voel je je vanzelf weer beter. Het zijn hele sociale mensen. Ze verafschuwen wreedheid, hatelijkheid, vulgariteit en hebben een hekel aan conflicten tussen mensen, dus ze doen hun best om met iedereen om hen heen samen te werken en compromissen te sluiten. Hun ideaal is dat hun kennissenkring of zelfs de maatschappij in het algemeen op één lijn zitten en in harmonie leven.

Ze zijn eerder artistiek van geest dan intellectueel, al zijn ze meestal te bescheiden en gebalanceerd om te avant-garde te zijn bij hun artistieke ondernemingen. Ze hebben een goed waarnemings- en observatievermogen en dankzij vermogen om kritisch te denken – waarmee ze zowel hun eigen inspanningen als die van anderen goed kunnen beoordelen – werken ze vanuit integriteit.

Meer inzicht in jezelf? Bereken dan gratis je ascendant, Chinese horoscoop of doe de persoonlijke geboortehoroscoop, waar ook andere aspecten van je horoscoop aan bod komen.

Het sterrenbeeld Weegschaal in relaties
In hun persoonlijke relaties tonen mensen van het sterrenbeeld Weegschaal begrip voor het perspectief van de ander en proberen ze geschillen op te lossen met compromissen, en vaak zijn ze bereid om beschuldigingen tegen hen ten onrechte te aanvaarden om een relatie te redden. Ze zijn zo dol op het andere geslacht dat ze soms losbandig kunnen zijn, en soms zijn ze zo romantiek dat ze zelfs sentimenteel worden.

Maar hun huwelijken hebben een goede kans van slagen omdat ze het vaak een samenkomst van ‘gelijke geesten’ is. De aanhoudende vriendelijkheid van de Weegschaal voor zijn partner verzacht al het leed dat de laatste kan voelen als ze onenigheid hebben. Een partner van een weegschaal zal ook niet snel klagen dat hij of zij zich niet begrepen voelt, want de Weegschaal is vaak de meest empathische van alle tekens en het meest bereid om de tekortkomingen van de geliefde te tolereren.

Meer weten over liefde en relaties? Doe dan de liefdeshoroscoop 2012, partnervergelijking, hij/zij horoscoop, horoscoop liefdesmatch, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop of libidohoroscoop!

Mindere eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal
Een onderontwikkelde Weegschaal kan frivool, flirterig en oppervlakkig zijn. Ze kunnen veranderlijk zijn en besluiteloos, ongeduldig, saai, conventioneel en timide, zo makkelijk in de omgang dat ze willoos zijn, worden nooit boos wanneer het in omstandigheden beter is om op z’n minst wat geïrriteerdheid te tonen. En toch kunnen Weegschalen anderen ook ineens versteld doen staan met een plotselinge woede-uitbarsting.

De genotzucht van mensen onder het sterrenbeeld Weegschaal kan tot extravagantie leiden. Mannelijke Weegschalen kunnen roekeloze gokkers worden, en vrouwelijke Weegschalen extravagante, jaloerse vrouwen met een gat in hun hand, die hun rijkdom en talenten verkwisten door hun extreme enthousiasme voor de doelen die ze nastreven. Beide seksen kunnen grote roddelaars worden. Een kenmerk van dit teken is een onverzadigbare nieuwsgierigheid die hen verleid om elk sociaal schandaal binnen hun kringen uit te pluizen.

Het sterrenbeeld Weegschaal op het werk
Mensen van het sterrenbeeld Weegschaal kunnen verrassend energiek zijn, al houden ze niet van grof, vuil werk. Hoewel sommige Weegschalen bescheiden tevreden zijn, zijn anderen extreem ambitieus. Door hun afkeer voor extremen zijn het goede diplomaten, maar misschien geen goede partijpolitici, omdat ze gematigd zijn in hun meningen en zich te goed kunnen inleven in het perspectief van een ander. Ze kunnen succesvol worden als administrateurs, advocaten (ze hebben een sterk gevoel voor gerechtigheid, al zeggen cynici vaak dat dit een handicap is in het recht), antiekhandelaren, ambtenaren en bankieren, omdat ze betrouwbaar met andermans geld kunnen omgaan.
Sommige mensen met als horoscoop Weegschaal hebben een gave voor modedesign of het ontwikkelen van nieuwe cosmetica; anderen zullen goed tot hun recht komen als componisten, critici, schrijvers, inrichters, welzijnswerkers, taxateurs of managers in de vermaaksindustrie. Sommigen zetten zich filantropisch in voor de mensheid met veel zelfdiscipline en fantastische resultaten. Weegschalen kunnen succesvol zijn als speculanten, omdat ze het optimisme en vermogen hebben om te herstellen van financiële tegenslagen.

Meer weten over welk beroep bij je past? Doe dan de beroepshoroscoop!

Mogelijke gezondheidsproblemen voor de Weegschaal
Het sterrenbeeld Weegschaal gaat over het lendengebied, de lage rug en de nieren. Mensen die geboren worden onder dit teken moeten daarom voorzichtig zijn met hun rug en spit, omdat ze snel problemen kunnen hebben met hun nieren en blaas. Ze moeten zich niet teveel tegoed doen aan eten en drank, want met name dit laatste kan hun nieren beschadigen.

Meer feitjes over het sterrenbeeld Weegschaal
Houdt van…
De fijnere dingen van het leven
Delen
Levenslustigheid
Tederheid

Heeft een hekel aan…
Geweld
Onrecht
Bruutheid
Een modeslaaf zijn

Mogelijke problemen en oplossingen voor de Weegschaal
Probleem: Vaak verstrikt raken in situaties die weinig diepgang hebben en niets toevoegen aan jou of de ander.
Oplossing: Probeer niet te doen alsof je bepaalde gevoelens hebt als je ze echt niet hebt, en probeer een manier te vinden om je gracieus uit een relatie te werken. Bezint eer gij begint!

Probleem: Je merkt dat je jezelf eigenlijk niet zo mag en een ander het niet tevreden kunt stellen.
Oplossing: Als je leert om jezelf tevreden te stellen zonder dat anderen iets tekort komen, dan kunnen je een ander tevredenstellen.


Probleem: Jij wordt helemaal gek van situaties waar anderen amper door verstoord raken.
Oplossing: Probeer meer innerlijke zekerheid te ontwikkelen door spirituele kracht en bewustzijn.

Probleem: Het gevoel hebben dat je niets waard bent en dat je anderen tot last bent.
Oplossing: Probeer meer eigenwaarde te ontwikkelen door het positieve in je natuur te uiten en je elitaire, klassenbewustzijn te laten zien.

Deze uitgebreide horoscoop over het sterrenbeeld Weegschaal werd geschreven door Michael van Astrology Online.
Logged
weegschaal
Guest
« Reply #70 on: 14-05-2012, 15:39:18 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Weegschalen zijn zo sexy
Logged
kees klapstoel
Guest
« Reply #71 on: 14-05-2012, 16:32:10 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

ik zal jullie uit de droom helpen de sterrenbeelden die wij kennen de dag van vandaag kloppen voor geen meter
de rest zoek je maar op
Logged
kees klapstoel
Guest
« Reply #72 on: 14-05-2012, 16:43:01 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Iets over die dierenriem, astrologie en astronomie

De oorsprong van de Dierenriem of Zodiak ligt in het gebied van de Eufraat en de Tigris (het huidige Irak) enkele duizenden jaren voor het begin van onze jaartelling.

In de astrologie (sterrenwichelarij) wordt er veel waarde aan toegekend aan de plaats van de Zon, de maan en de planeten in het hemellandschap op het tijdstip van iemands geboorte of het tijdstip van belangrijke beslissingen.

In onze jaarlijkse omloop om de Zon, staat de zon (vanaf de Aarde gezien) telkens in een ander sterrenbeeld.

 In de astrologie spreekt men niet van sterrenbeeld maar van teken: De 12 tekens van de Dierenriem.

Op je verjaardag kan je je teken aan de hemel niet zien, het staat precies achter de Zon.

Een half jaar later staat de Aarde aan de andere kant van de Zon. Zo moeten we de Leeuw dus niet in de eerste helft van augustus aan de hemel proberen te vinden, maar wel ’s nachts in de eerste helft van februari.

Volgende punten illustreren het verschil tussen astronomen en astrologen.
1. De astronomische sterrenbeelden zijn niet alle twaalf even groot. De Zon staat bijvoorbeeld 45 dagen in de Maagd en 6 dagen in de Schorpioen.
2.Er zijn eigenlijk 13 sterrenbeelden: Ben je geboren tussen 29 november en 18 december dan ben je een Slangendrager!
3. Als gevolg van de precessie (tol-beweging) van de aardas, verschijnen de tekens of sterrenbeelden elke 70 jaar één dag later. Astrologen trekken zich niets aan van die verschuiving. Dit heeft tot gevolg dat de sterrenbeelden van de Dierenriem tegenwoordig niet meer samenvallen met de gelijknamige tekens in de dierenriem.
De astronomische Leeuw die op 12 september verjaart, is een astrologische Maagd!


 Boogschutter: 19 december – 19 januari
 Steenbok: 20 januari – 16 februari
 Waterman: 17 februari – 11 maart
 Vissen: 12 maart – 18 april
 Ram: 19 april – 14 mei
 Stier: 15 mei – 21 juni
 Tweeling: 22 juni – 20 juli
 Kreeft: 21 juli – 10 augustus
 Leeuw: 11 augustus – 16 september
 Maagd: 17 september – 31 oktober
 Weegschaal: 1 november – 23 november
 Schorpioen: 24 november – 29 november
 Slangendrager: 30 november – 18 december
Logged
oerang oetangs
Guest
« Reply #73 on: 14-05-2012, 20:37:40 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

wat is dit elke fucking keer? Dan zitten jullie te lullen over rammen die hoeren zijn, dan over steenbokken en nu is weegschaal aan de beurt. Jullie zijn echt dom. Ga je druk maken over de crisis. Apen
Logged
steenbok
Guest
« Reply #74 on: 14-05-2012, 21:19:37 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Ram vrouwen hebben het onder hun elleboog.
Logged
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: