Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Functie Project Engineer  (Read 4959 times)
Sranan Skoro
Moderator
MamjoRuler
*****
Offline Offline

Posts: 9707WWW
« on: 05-05-2013, 19:55:55 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Functieprofiel
Als project engineer word je uitgedaagd om jouw technische inzichten te vertalen naar goed onderbouwde ontwerpen, adviezen en heldere blauwdrukken die voldoen aan onze veiligheids-voorwaarden. Je analyseert uiteenlopende engineeringvraagstukken op alle spanningsniveaus vanaf 0,4 tot wel 380kV, creëert gespecificeerde ontwerpen voor primaire-, secundaire- en tertiaire installaties en levert een proactieve bijdrage aan het opstellen van kostencalculaties en offertes. Hoewel je een duidelijke technische oriëntatie hebt –de door jou geformuleerde ontwerpen vormen de basis van de projecten– opereer je steeds vaker als adviseur. Intern ontwikkel je jezelf tot sparringpartner van calculators, bidmanagers, accountmanagers en projectleiders. Je presenteert jouw intelligente technische oplossingen aan klanten en onderhoudt contact met onderaannemers en leveranciers. Uiteraard stuur je constant op kostenefficiency, waarbij je de elektrotechnische richtlijnen en de kwaliteit en kwantiteit van de administratieve processen waarborgt.

Jij bent
een klant- en resultaatgerichte project engineer met een gezonde commerciële drive. Vanuit jouw ambitie om grotere technische projecten vorm te geven, zet je alles op alles om samenhangende oplossingen te formuleren. Je bent bekend met bestekanalyses en kostencalculaties, weet hoe offertes opgebouwd moeten worden en voelt je goed thuis in een dynamische werkomgeving. Je bent adviesvaardig, functioneert prima onder tijdsdruk en stelt jezelf op als een teamspeler. Bovendien ben je op zoek naar een functie waarin je de kans krijgt om een wezenlijke bijdrage te leveren aan grote projecten binnen netbeheer, industrie en utiliteit.

Wat je verder met je meebrengt:
•   Minimaal HTS, bijvoorbeeld energietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
•   Aantoonbare ervaring met het ontwerpen van installaties/onderstations.
•   Je bent proactief, innovatief, nauwkeurig en communicatief ijzersterk.
•   Projectleiders ervaring is een pre
•   Werkt planmatig en doelgericht tot een gewenst eindresultaat.
•   Minimaal 4 jaar werkervaring in een engineers functie.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de selectieprocedure, evenals mogelijke andere veiligheidsonderzoeken.

Arbeidsvoorwaarden volgens de Nederlandse arbeidswetgeving
Wij bieden een uitdagende job bij een toonaangevend bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Je mag rekenen op collega’s met passie voor onze dienstverlening en op een prettige, informele werksfeer. Bovendien schatten we technisch talent op waarde. En dat merk je. Aan de prima arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld, waarbinnen veel aandacht naar je work/life balance uitgaat. Verder bieden wij je veel doorgroeimogelijkheden, inclusief individuele opleidingstrajecten. Je kunt dus echt het beste uit jezelf halen!

•   Afgesproken salaris in Euro
•   8% vakantiegeld
•   Reiskosten van en naar je werklocatie van 0,19 euro cent p/km binnen Nederland. Dit volgens het Nederlands belastingstelsel.
•   24 vakantiedagen.
•   Bij ziekte 70% doorbetaling.

Interesse?
CV en motivatie mailen naar info@srananskoro.com
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: