Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Projectcoordinator Hoogspanning  (Read 4725 times)
Sranan Skoro
Moderator
MamjoRuler
*****
Offline Offline

Posts: 9707WWW
« on: 05-05-2013, 19:59:02 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Functie profiel
Als Projectcoördinator  ben je verantwoordelijk voor het coördineren en operationeel aansturen van de toegewezen projecten, projectcoördinatoren en werkvoorbereiders. Dat betekent offreren, projectmanagement, budgetbewaking, rapporteren, adviseren en evalueren van de toegewezen projecten. Je vervangt bovendien de Teamleider bij diens afwezigheid.
Je richt je op het inplannen en het realiseren van projecten en het technisch voorbereiden van het uitvoerend proces t.b.v. projecten. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig offreren van de offerte aanvragen welke via Verkoop & Aansluiting worden verkregen.
Je leest bestekken van complexe aanbestedingen en bewaakt het budget van de toegewezen projectdelen, je verricht voor- en nacalculaties. Je verzamelt gegevens en verwerkt deze in rapporten t.b.v. projectevaluatie. Je signaleert verbetermogelijkheden in de interne organisatie en rapporteert en verstrekt informatie aan betrokken partijen.

Daarnaast is Veiligheid een van de belangrijkste uitgangspunten. Als Projectcoördinator verricht je de werkzaamheden binnen het kader van de van toepassing zijnde veiligheidsvoorschriften en zorg je ervoor dat de veiligheidsaspecten op uitvoeringsniveau worden gewaarborgd.
Jij bent een geboren regelaar met flink wat technische bagage en een oplossingsgerichte instelling. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en naast dat je het een uitdaging vindt om grote budgetten te bewaken, heb je ook ervaring met operationeel leiding geven. Je schakelt soepel tussen rollen/projecten en behoudt je het overzicht van je projecten en medewerkers. Uit het contact dat je met jouw klanten onderhoudt, blijkt jouw klantgerichte instelling. Je hebt de ambitie om door te groeien en een team aan te sturen.

Wat je verder met je meebrengt:
• Is minimaal een hbo werk- en denkniveau.
• Je bent Prince2 Foundation gecertificeerd.
• Hands-on ervaring met infraprojecten (laag-, hoog- of middenspanning) is een pre, evenals ervaring met SAP.
• Je kunt sturen op een optimaal eindresultaat.
• Je functioneert uitstekend als de werkdruk stijgt.

 Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de selectieprocedure, evenals mogelijke andere veiligheidsonderzoeken.

Arbeidsvoorwaarden volgens de Nederlandse arbeidswetgeving
Wij bieden een uitdagende job bij een toonaangevend bedrijf dat volop in beweging is. Je kunt rekenen op collega’s met passie voor het vak en op een prettige, informele werksfeer. Bovendien schatten we technisch talent op waarde. En dat merk je. Aan de prima arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld, met aantrekkelijke toeslagen en onkostenvergoedingen.

•   Afgesproken salaris in Euro
•   8% vakantiegeld
•   Reiskosten van en naar je werklocatie van 0,19 euro cent p/km binnen Nederland. Dit volgens het Nederlands belastingstelsel.
•   24 vakantiedagen.
•   Bij ziekte 70% doorbetaling.

Interesse?
CV en motivatie mailen naar of info@srananskoro.com
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: