Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: (Kensenhuis NV )Wie heeft allemaal een perceel gekocht bij deze verkavelaar???  (Read 26614 times)
Bok1
Guest
« Reply #30 on: 08-11-2016, 10:55:43 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Is dat dezelfde kensenhuijs die een huis voor die man wil bouwen in een ander topic?
Logged
angel-bou
Guest
« Reply #31 on: 11-11-2016, 14:51:44 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Hij heeft de gevolmachtigen 2500 euro toegestopt om ze te paaien.Vervolgens hebben deze 2 stamboomgegevens vervalsd zodat de de rest van de erfgenamen buiten de boot zouden vallen.Hij heeft een koopcontract opgesteld wat voor de familie erg nadelig zou zijn.
Logged
angel-bou
Guest
« Reply #32 on: 11-11-2016, 15:47:59 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Ik ga eindelijk met de billen bloot, ow heeft mij alvast op de vingers getikt.
ik steel en belazer zoals.

Robin.

Nou je zal best een goede kant hebben.Maar voorlopig zouden sommige oudere familieleden graag geld zien.Ze hebben nou niet bepaald de tijd aan hun kant.Die Ruben zorgen wij wel voor dat ie achter tralies gaat.Kijk misschien hou je bepaalde mensen zoet met een habbekrats maar zo werkt het niet.Niet ook wijzen naar de notaris want zonder hem was de familie goed belazerd geweest.Laatst wilde je de notaris nog omzuilen door familieleden hun uittreksel te laten sturen naar jou notaris maar ze zijn niet gek.
Logged
angel-bou
Guest
« Reply #33 on: 15-11-2016, 20:01:52 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

En nog steeds gaat Mhr Kensenhuis gewoon door ondanks dat zn koopakte vals is.En straks huilen als ie de bak in moet.Kensenhuis je gaat schijten.
Logged
KANTJESMANG
Guest
« Reply #34 on: 24-01-2017, 18:54:17 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Dus o moro mi e loekoe a torie dies foe kwatta kom ik steeds meer to de conclusie dat de doorsnee surinamer niets af weet over grondzaken en ook geen onderzoek doen. je koopt een perceel waarop er een geschil is. dan bijna mie wang stop dja kba. Maar ik word al zo ballorig van jullie dat ik het nader zult toelichten. Eerst dien je je jouw als koper af te vragen wat voor stuk grond is dat. Ja aan jullie word voorgehouden dat je een stuk eigendomsperceel koopt. Ok. Niet zoemaar een uit de lucht gevallen stuk grond maar grond dat boedel is van een of ander familie of zeg maar families. Nu iedereen weet dat als je de machtiging van grond wens te krijgen je van ieder en elk van de familielid de toestemming dient te krijgen.Volgen jullie goed wat er word gesteld elke familielid. Ik zei het al er is een geschil. dus nu moet je weten wat voor geschil. De eigenaar van dat bedrijf  zegt hij machtigingen van familieleden heeft. wij waren niet daar toen ze bezig waren dus no wang sma no sabi sang ding seti onderling. maar er is iets overeengekomen anders zou de eigenaar van het bedrijf onmogelijk zomaar daar werk gaan verrrichten. Dat is logisch denken mensen. Nu zien wij dat een bepaalde ministerie ook in het licht komt en steld dat bepaalde zaken niet volgens de juiste wijze aan toe gaan. De klant die wenst te kopen ligt in het midden van de zaak. En houd vol tot het bittere eind want gewoon om het feit dat men zooo graag een stuk grond daar wenst te hebben en ja ook zijn tranga wroko monie voor de verkavelaar heeft neergeteld. De vraag is mocht de verkavelaar voor jouw verkopen terwijl er een geschil is of zo je het wilt een rechtzaak gaande is waarvan er nog een uitspraak dient te komen.. Mensen oeng go doe oeng huiswerk yere. wnag san mi sabie no pley nanga sma moni anders yo faya broer.
Logged
.............
Guest
« Reply #35 on: 18-02-2017, 00:28:13 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote


Beste

Bij deze even een paar antwoorden op je vragen laat duidelijk zijn dat verkaveling en projectontwikkeling in Suriname in het verleden en in het heden niet de schoonheidsprijzen ontvangen er zijn veel zaken gebeurt waar de klanten de dupe van zijn geworden zoals:

Gronden dubbel zijn verkocht
Afmetingen klopen niet
Grond is boedel terwijl het eigendom is

Genoeg zaken om op te noemen wij van Kensenhuis Nv. verpachten / verhuren / verkopen gronden bij het verpachten hebben wij het over de plantage gronden te Para Meursweg / Rijsdijk / Bernarddorp bij pachten blijft het terrein altijd eigendom van de plantage en geeft het plantage bestuur toestemming onze pachtcontracten zijn 40 jaar en worden dan steeds om de 40 jaar automatisch verlegd met erfrecht-optie

Bij het pachten betaald de klant 1100,- srd aan en de rest in termijnen binnen 24-maanden de klant mag tijdens het aflossen tergelijke-tijd bouwen de projecten worden einde van het jaar opgeleverd

Wij van Kensenhuis Nv. kijken niet naar andere ontwikkelaars maar naar ons zelf en wij leveren onze project op binnen 1-jaar al onze bescheiden die nodig zijn om deze gronden in ontwikkeling te brengen zijn te alle tijden beschikbaar voor de klant op onze kantoor wij adviseren ook de klanten uit het buitenland altijd zelf de grond te bekijken en zelf aan te kopen / pachten en niet via het internet wij willen zo transperant mogelijk werken.

Kensenhuis Nv. heeft geen banden met andere ontwikkelaars en wilt hier duidelijk aangeven dat het opzich zelf werkt en een Eigen aannemer heeft voor haar projecten.

Bij koopgronden eigendom moeten ook alle beschieden aanwezig zijn zoals, Koopovereenkomst / Verkavelingsvergunning / inschrijving Glis, / en natuurlijk bekijken van terrein je kan ook een swamp kopen!! Ons project op de meursweg zijn wij ook een swamp tegen gekomen midden op ons terrein wij hebben besloten een meer dwars door het terrein te maken het is wel grond verlies en minder omzet! maar om eerlijk te zijn zonder een wit voetje te halen het heeft geen nut om het aan je klanten te verpachten want het is alleen maar koppijn en slechte reclame

Het voorbeeld is eigenlijk al gegeven hoe je slechte of geode reclame kan krijgen deze website zegd al genoeg! Wij hopen dat wij nooit in een zwart daglicht zullen komen te staan en dat kan alleen maar voorkomen worden als je netjes, eerlijk, en opleverd naar je klanten

Tevens bij eigendom betalen de klanten 1100,- euro aan en het restant pas wanneer er wordt opgeleverd waarom!! omdat de klant wilt weten wat die koopt en het is al zo vaak gebeurt dat klanten de volledige bedragen aan een projectontwikkelaar hebben betaald dan is de ontwikkelaar gevlogen of is fiat maar meestal komt de ontwikkelaar in de problemen voornamelijkste fouten die ontwikkelaars maken is! werken met het geld van de klanten!! en daar kom je mee in de knoei want zodra je klanten niet betalen kan je niet meer verder een ontwikkelaar dient een Eigenvermogen te hebben omdat de overheid geen regelgeving hierin heeft is de verkaveling een wild westen hoe hard het ook klikt wij hebben dat de overheid hier wat aan gaat doen wij hebben deze zaken ook kenbaar gemaakt bij DNA. Kensenhuis Nv. is geen geliefde ontwikkelaar bij zijn mede-verkavelaars laat dat voorop stellen omdat wij zaken aan de orde stellen en dat wij de goedkoopste zijn van het land wij staan voor ontwikkeling niet voor zakenvullers

Wij hopen je tot nu toe voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groeten,

Directie
Kensenhuis NV.
Malebatrumstraat 1 t/m 5
www.parastadenosembodorp.nl
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009146238817

Is het waar wat jullie hier vermelden. Eerst zien dan geloven.
Logged
angel-bou
Guest
« Reply #36 on: 19-02-2017, 10:38:52 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Is het waar wat jullie hier vermelden. Eerst zien dan geloven.
ja als je de grondbezitters niet betaald kun je de goedkoopste wezen maar hij heeft nog tot april de tijd
Logged
Rebekka
Guest
« Reply #37 on: 01-04-2017, 04:30:37 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

What will happen in April???
Logged
angel-bou
Guest
« Reply #38 on: 01-05-2017, 15:23:26 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

What will happen in April???
Hij moet van de rechter alle spullen van het terrein van Kwatta halen en dan wordt het verkocht aan kopers die het geld wel hebben.
Logged
shane
Guest
« Reply #39 on: 08-07-2017, 04:46:05 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

kensenhuis beweert nu dat hij beslag heeft gelegd op dat grond van kwatta 250ha groot.
Logged
blakkamangs
Guest
« Reply #40 on: 13-09-2017, 11:14:32 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Wat voor ervaringen hebben jullie allemaal met deze verkavelaar die in Nederland en Suriname kavels gelegen te kwatta ,Meursweg en Rijsdijk  verkoopt en huurt als pacht. Graag jouw ervaringen delen. Zijn ze bertrouwbaar of niet.   

Gaan jullie onderzoek doen  bij die  gladharige verkavelaars die half paramaribo in handen hebben en als lucifer doosjes aan jullie
terug verkopen maar dat doen jullie niet.
Genoeg mensen die via verborgen woekerwinsten al jullie percelen hebben afgepakt..
Mens ga je erf kopen , en als je het niet vertrouwd dan ga je toch gewoon bij die  andere malafide,s kopen.
Daar stellen jullie geen vragen. Shocked Shocked
Blakkamangs zijn altijd giftig naar elkaar toe.
Met half para wordt niks gedaan, over 100 jaar zal al deze pranassie vervallen aan buitenlanders .


Logged
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: