Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Hoe maak ik de lekkerste kerrie?  (Read 8239 times)
Azin
Guest
« on: 06-07-2016, 21:03:28 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Hoe maak ik de lekkerste kerrie zoals die van roopram of lekkerder
Logged
4ever
Moderator
MamjoRuler
*****
Offline Offline

Posts: 4136


« Reply #1 on: 18-07-2016, 21:15:59 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Hoe maak ik de lekkerste kerrie zoals die van roopram of lekkerder
Ik dacht met masala ..kerrie smaakt anders vind ik..
Logged
Huhhh
Guest
« Reply #2 on: 27-08-2016, 12:30:46 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Kerrie en masala is toch hetzelfde  Undecided
Logged
tutti frutti
Guest
« Reply #3 on: 27-08-2016, 14:48:16 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Kerrie en masala is toch hetzelfde  Undecided
Samenstelling is tog anders. Kerrie is voor de hollanders, massala is krachtiger, steviger, aromatischer alla ka. belangrijk ingredient van beiden is wel koenjit
Logged
pleaseee
Guest
« Reply #4 on: 15-09-2016, 09:49:23 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Samenstelling is tog anders. Kerrie is voor de hollanders, massala is krachtiger, steviger, aromatischer alla ka. belangrijk ingredient van beiden is wel koenjit

Mag ik het recept please??
Logged
aaaaiboi
Guest
« Reply #5 on: 10-04-2018, 12:08:05 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

deng lob a njang ma deng no lob deng sma

aai baja

er zijn kookboeken koop een Surinaams kookboek

read books stop spam
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: