Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Levering 'brandgevaarlijke' Samsung Note 7 gaat door  (Read 2578 times)
4ever
Moderator
MamjoRuler
*****
Offline Offline

Posts: 4136


« on: 10-10-2016, 08:57:57 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Samsung zet vandaag zijn lancering van de Samsung Galaxy Note 7, een toestel dat mogelijk brandgevaarlijk is, in Nederland door. Dat heeft een woordvoerder van Samsung Nederland laten weten.


De Zuid-Koreaanse elektronicagigant maakte kort daarvoor bekend de productieplanning van zijn duurste smartphone 'aan te passen' vanwege het lopende onderzoek naar nieuwe problemen met het toestel. Gisteren doken al berichten op dat Samsung de productie van zijn paradepaardje tijdelijk zou stilleggen.

Kort na de lancering van de Note 7 in verschillende landen doken verhalen op van exemplaren die spontaan in brand vlogen of explodeerden. Meerdere mensen raakten gewond. Samsung besloot miljoenen toestellen om te ruilen. Inmiddels wordt in verschillende media melding gemaakt van zeven omgeruilde toestellen die ook in brand vlogen.


Verkoop gestopt
Onder meer twee grote telefonieaanbieders in de Verenigde Staten zijn naar aanleiding van de problemen met de omgeruilde toestellen gestopt met de verkoop. Klanten die al een Note 7 hebben mogen die inruilen voor een heel ander toestel.

De Note 7 is overigens niet het belangrijkste model voor Samsung. Het is een van de nieuwste modellen met alle nieuwste snufjes, maar het vlaggenschip van de fabrikant is de serie Samsung Galaxy 7, die in twee formaten wordt geleverd. Daarnaast verdient Samsung ook veel aan allerlei andere, goedkopere modellen.


http://www.ad.nl/economie/levering-brandgevaarlijke-samsung-note-7-gaat-door~ac438fb7/

Er moet natuurlijk eerst iets gebeuren...
Logged
ToriMod
Moderator
MamjoDon
*****
Offline Offline

Posts: 10496« Reply #1 on: 11-10-2016, 15:36:33 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Waarom kopen de gebruikers het toch, terwijl ze weten dat het kan ontploffen.
Eentje begon zelf te smelten aan boord van het vliegtuig.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: