Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Obama's afscheidsfeestje in het Witte Huis wordt onvergetelijk met deze wereldst  (Read 2384 times)
ToriMod
Moderator
MamjoDon
*****
Offline Offline

Posts: 10496« on: 05-01-2017, 19:54:36 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote Donald Trump heeft alle moeite van de wereld om muzikanten te vinden die bereid zijn op te treden bij zijn eedaflegging. Barack Obama ligt duidelijk beter in de markt bij celebrities, want bekendste en populairste beroemdheden staan te popelen om naar zijn afscheidsfeestje in het Witte Huis te komen. Sterren als Paul McCartney, Bruce Springsteen, BeyoncĂ© en Jay-Z en Samuel L. Jackson zwaaien hem morgen uit op een exclusieve party.

Op 20 januari trekt Barack Obama definitief de deur van het Witte Huis achter zich toe. Maar niet voor Michelle en hij nog een allerlaatste knalfeest hebben georganiseerd. Morgen nodigt het presidentiële koppel vrienden en belangrijke geldschieters uit voor een laatste feestje.

 En de genodigden zijn niet de minsten. Zo hebben BeyoncĂ©, Jay-Z, Paul McCartney, Bruce Springsteen en Star Wars-regisseurs George Lucas en JJ Abrams hun aanwezigheid al bevestigd. Ook acteurs Bradley Cooper en Samuel L. Jackson zullen aanwezig zijn, net als David Letterman en Pearl Jam-frontman Eddie Vedder.

Ondertussen zoekt Donald Trump nog altijd naar muzikanten die willen optreden bij zijn inauguratie op 19 januari. Voorlopig heeft de president-elect enkel het Mormoons Tabernakelkoor en American Idol-finaliste Jackie Evancho kunnen strikken. Het is afwachten of Trump toch nog een grote vis kan binnenhalen die zijn eedaflegging kan opsmukken.

http://www.hln.be/hln/nl/2002/Dossier-Obama/article/detail/3047591/2017/01/05/Obama-s-afscheidsfeestje-in-het-Witte-Huis-wordt-onvergetelijk-met-deze-wereldsterren.dhtml
 laugh
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: