Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Aanhoudingen na brute beroving Kim Kardashian  (Read 1073 times)
ToriMod
Moderator
MamjoDon
*****
Offline Offline

Posts: 10496« on: 09-01-2017, 14:27:34 - GMT-1 »
Reply with quoteQuoteDe verdachten werden deels opgespoord aan de hand van DNA-materiaal dat was aangetroffen op een deel van de buit dat de overvallers hadden laten vallen, aldus BFMTV. De Belgische politie zou hun Franse collega's hebben ondersteund met het opsporen van de vermoedelijke daders. Volgens Franse media gaat het om een groep dieven op leeftijd. Verscheidene daders zouden ouder dan 50 jaar zijn en bekend zijn bij politie vanwege in het verleden gepleegde daden.

De 36-jarige realityster werd in oktober door vijf gewapende mannen onder schot gehouden in haar appartement in Parijs, terwijl waardevolle sieraden werden buitgemaakt.

De dieven maakten ongeveer negen miljoen euro buit aan juwelen, waaronder de 20-karaats verlovingsring die ze van partner Kanye West kreeg. De overvallers droegen bivakmutsen en kleding met politie-emblemen.

In realityshow Keeping Up With the Kardashians vertelde Kim voor het eerst hoe bang ze was tijdens de overval. In de clip van de nieuwe aflevering zit Kim huilend op de bank. Haar zussen Kourtney en Khloé zitten naast haar om haar troosten.

http://www.ad.nl/show/aanhoudingen-na-brute-beroving-kim-kardashian~a2a85066/

Ze lijkt steeds minder op Kim Kardashian Undecided

Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: