Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Modellen in training voor Suriname Fashion Week 2017  (Read 1581 times)
ToriMod
Moderator
MamjoDon
*****
Offline Offline

Posts: 10496« on: 31-03-2017, 19:53:38 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote De organisatie van de Suriname Fashion Week (SFW) 2017 heeft gemeend nu al te starten met trainingen voor modellen, hoewel het evenement pas in oktober plaatsvindt. ā€œDit jaar is ons eerste lustrum dus willen we ook extra knallenā€, legt sieradenontwerpster Warda Marica uit.

Het internationale model, de Kaapverdiaanse Tania Christina uit Nederland, zal op 7 april een training verzorgen in Eco Resort Inn. "Je hebt als model altijd training nodig zodat je je op de juiste manier presenteert. De juiste houding en presentatie zijn grotendeels bepalend of je aangenomen wordt of niet", geeft het model aan.

Christina is al ruim tien jaar model en heeft ook meegedaan aan Missverkiezingen. Tijdens de training 'The Confident Model' zal zij de focus leggen op het geestelijke aspect van model zijn en het zelfvertrouwen dat een persoon moet hebben. Er zal ook worden ingegaan op het verschil van lopen tijdens een modeshow en een missverkiezing, terwijl de interactie met een fotograaf tijdens een fotoshoot aan de orde komt.

"Je moeten weten hoe jij je gedraagt op een casting. Je werkhouding, gedrevenheid en welwillendheid om te doen wat de designer vraagt kan je maken of breken. Je mag trots zijn maar niet alwetend overkomen", licht het model toe. Afwijzing na een casting wordt daarom ook meegenomen.

http://dwtonline.com/laatste-nieuws/2017/03/31/modellen-in-training-voor-suriname-fashion-week-2017/
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: