Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Lekker Surinaams koken kan ik nu.  (Read 324 times)
Lekka
Guest
« on: 21-04-2017, 15:39:49 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Hoi ik ben hier op stage en
heb enkele malen zoutvlees in soep en
in rijstgerechten gegeten. Ik ben er weg van.
Heel apsrte smaak en zo herkenbaar. Ik hou van de vette stukjes. Geef zo een voldaan gevoel bij het
eten.Ik heb gehoord dat het zoutvlees uit Canada komt.
Is het rund of varkensvlees want dat eet mijn familie niet.
Ook nog hoe wordt zoutvlees in het buitenland genoemd en bereid. Met name in Amerika en Canada. Ik wil er meer mee doen en een Surinaams restaurant in Holland opzetten mrt mijn Surinaamse vriend.
Logged
Sambel
Guest
« Reply #1 on: 24-04-2017, 19:44:29 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Gewoon kouseband met zoutvlees in kleine stukken. Op rijst en Sambel erbij.
Logged
Tja go
Guest
« Reply #2 on: 26-04-2017, 03:09:04 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Succes jere! cool
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: