Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: vrouw overvalt woning en dreigt baby (foto)  (Read 2007 times)
potje ui
Guest
« on: 30-04-2017, 01:52:39 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2017/maart/07-woningoverval-parnassialaan-hellevoetsluis.html


Het slachtoffer ziet een onbekende vrouw voor de deur staan die naar de vriend van de bewoonster vraagt. Als ze de deur opent, wordt ze direct beetgepakt door de vrouw en dan blijkt er ook een man voor de deur te staan die de ook de woning binnengaat. Het tweetal sleurt het slachtoffer naar een slaapkamer. Daar worden haar benen en handen vastgemaakt. Ze smeekt de daders om haar baby die in een andere kamer ligt te slapen, niets aan te doen. De daders vragen om geld. Ze verwijst hen naar een potje met daarin wat kleingeld maar daar nemen de daders geen genoegen mee. Ze zetten hun eis kracht bij door het slachtoffer te slaan. Ze halen het complete huis over hoop. Na bijna een kwartier vertrekken de daders. Het slachtoffer weet zich los te maken en hulp in te schakelen. De baby blijkt door alle tumult te zijn heengeslapen. De daders hebben een paar honderd euro buitgemaakt. 

Het onderzoek is al enige tijd bezig. De recherche denkt te weten wie de mannelijke verdachte is, maar wil graag achter de identiteit van de vrouw komen.  

 

Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: