+  Mamjo Forum
|-+  Nieuwtjes» Arki noh!» verkrachters op de brandstapel
Username:
Password:
Advanced Search
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: verkrachters op de brandstapel  (Read 260 times)
stokslagengever
Guest
« on: 12-10-2017, 18:33:21 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

ik ben geen advocaat of rechtenstudent maar sommige straffen in nederland zijn een lachertje.mensen met schulden worden keihard aangepakt terwijl een veroordeelde verkrachter in een hotel verblijft.en tijdens de 'straf' sex heeft en vrij rondloopt.dat soort beesten hebben het vaak in de bak nog beter dan thuis.en als hij nog een keer gepakt wordt gaat hij lachend weer de bak in.hij weet dat hij geen stokslagen krijgt of de doodstraf.en dan in hoger beroep gaan janken en strafvermindering krijgen.in sommige landen had hij de eerste keer al een bezoekje van een van mijn collega stokslagengevers gehad.ik wil/wou zeggen laat anne in vrede rusten, maar ik weet niet als vermoorde mensen dat doen.
Logged
na dati
Guest
« Reply #1 on: 12-10-2017, 18:47:07 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

werken met feiten eb bewijzen om kosten te besparen gevaarlijke moordenaars los te laten lopen nu hebben ze een feit en een lijk
Logged
Gekkigheid
Guest
« Reply #2 on: 12-10-2017, 20:35:15 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Deze dader is helemaal een apart verhaal want in 2010 veroordeeld tot 16 jaar gevangenisstraf wat direct daarna wordt teruggebracht naar 12 jaar. In mijn optiek zou deze man dus in 2022 vrij mogen. Maar goed, wordt vervolgens in een re-integratie traject ondergebracht waar artsen à 150 euro per uur zich over zijn psychen mogen buigen om in al hun wijsheid te constateren dat hij klaar is voor een langzame terugkeer in de maatschappij. Dat hij gedurende zijn verblijf in de kliniek aan de coke shit mag geen belemmering zijn voor deze diagnose en helaas, de eindstand is bekend.

Wederom is mijn conclusie dat verkrachters en moordenaars van dit kaliber in een gesloten kliniek ondergebracht moeten worden waarbij de maatschappij voor de rest van het leven van de dader beschermd moet worden. Nu maar hopen dat het zelfreinigend vermogen van de gevangenenpopulatie haar werk doet en deze man even op weg helpt naar de eeuwige jachtvelden. Justitie mag wat mij betreft flink de oren gewassen worden en met de billen bloot openlijk haar excuus maken.
Logged
@ts
Guest
« Reply #3 on: 12-10-2017, 20:59:38 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Dat is een heel mooie wens van je ts, zal me ook niet verbazen dat je een vrouw bent, en zoals je mischien wel of niet weet, in heel veel landen hebben vrouwen geen enkele rechten, dus komt een verkrachter er vaak goed vanaf, aangezien alles dat er mis gaat op de wereld, altijd de schuld van de vrouw is, dus droom rustig verder voor je
Logged
Eindstand
Guest
« Reply #4 on: 12-10-2017, 23:49:37 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Zal deze draaideur crimineel misschien een chemische castratie krijgen waardoor hij vleugellam wordt gemaakt op sexgebied en dan gewoon weer losgelaten in een kleinere omgeving of weet ik veel in welke setting. Intussen is zijn inborst om zich te wreken op jonge vrouwen en kleine meisjes door een kronkel in zijn DNA waarbij van het volk verwacht wordt dat hij een eerlijke kans krijgt.
Ik weet niet wat de actuele situatie is, maar ooit was de langst gestrafte in Nederland een oude man die ooit een obsessie had voor kleine meisjes. Hij had TBR gekregen dat tijdens zijn detentie van naam veranderde en TBS ging heten en elke keer werd zijn gevangenschap weer verlengd.
Laatst hoorde ik een uitleg dat elke gevangene tegen de tijd dat hij/zij 3/4 van de opgelegde straf had uitgezeten recht had om te resocialiseren om de maatschappij waar die een tijdje uit was weer te leren kennen en ook al het nieuwe op ict vlak dat in het dagelijkse leven was verandert zoals bv online bankieren en het OV enz.
Maar kort geleden werd in een gevangenis ontdekt dat gedetineerden best goed opweg konden met internet en  het zakelijke leven buiten de poort.
Ik weet zeker dat als Michael P zijn komende straf weer bijna heeft uitgezeten dat hij weer doet wat hij nu heeft gedaan want hij moet ook dan weer resocialiseren. hopelijk heeft zijn moeder dan geen auto waar hij vrijelijk over kan beschikken.
Mooier zou een stad met flats  zijn waar elke bewaker een pitbull heeft en waar er een heel hoog betonnen muur omheen is waar ze nooit meer uit kunnen. De middenstand/Detailhandel zullen ook in handen van criminelen zijn
Hoe het moet met de5 geslachten en de religie daar ben ik nog niet uit.
Maar ik en mijn nageslacht moet zulke gasten nooit in de vrije natuur tegenkomen.
Want op dit moment is iemand die in de laatste fase van zijn/haar straf zit een gevaar voor de totale bevolking.
anneer kan  Mohammed B aan zijn resocialisatie beginnen? want dat zal ook weer zoiets zijn.
Logged
Petitie
Guest
« Reply #5 on: 13-10-2017, 01:16:11 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

https://www.petities24.com/signatures/annefaber/start/20

Justitie is aansprakelijk.
Logged
ali ben said
Guest
« Reply #6 on: 13-10-2017, 02:21:05 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

hoe raar het ook klinkt ik ben blij dat deze moord niet door een buitenlander zoals ik is gepleegd.er gingen al verhalen rond dat een asielzoeker de dader was.aan mijn gezicht valt niet te zien dat ik al jaren lang in nederland woon en werk.er zijn al genoeg misvattingen over mensen met een bepaald geloof.laten wij allen voor deze vrouw bidden.
Logged
facts
Guest
« Reply #7 on: 13-10-2017, 08:23:56 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

We wonen in een wit land dus is het niet zo vreemd dat de meeste moorden op vrouwen en kinderen door witte mannen worden gepleegd en ze worden steeds jonger.Als er ergens een kinderporno site of club wordt opgerold zijn er altijd Nederlanders erbij betrokken, ook al is het ergens ver weg in verwegistan. Kinderterroristen.
Logged
Toch erg?
Guest
« Reply #8 on: 13-10-2017, 17:23:04 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

hoe raar het ook klinkt ik ben blij dat deze moord niet door een buitenlander zoals ik is gepleegd.er gingen al verhalen rond dat een asielzoeker de dader was.aan mijn gezicht valt niet te zien dat ik al jaren lang in nederland woon en werk.er zijn al genoeg misvattingen over mensen met een bepaald geloof.laten wij allen voor deze vrouw bidden.

Dat elke keer bij zoiets ergs  dat het volk schokt een zucht aan ons ontsnapt? Of dat mensen hopen dat het geen buitenlander is?
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: