+  Mamjo Forum
|-+  Serieus» Recepten (en andere bori tori)» Tomaten puree
Username:
Password:
Advanced Search
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: Tomaten puree  (Read 3253 times)
Hoe
Guest
« on: 14-12-2017, 01:37:30 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Hoe houd je tomaten puree na het openen lang houdbaar?

Dat ding schimmelt zo snel Undecided

Heb het dan niet over de mini blikjes hé?

Logged
Zo kan het ook...
Guest
« Reply #1 on: 14-12-2017, 21:56:18 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Hoe houd je tomaten puree na het openen lang houdbaar?

Dat ding schimmelt zo snel Undecided

Heb het dan niet over de mini blikjes hé?



Overzetten in een flesje met een beetje zonnebloem- of olijolie erover en doorheen. In de koelkast bewaren. Ik gebruik juist steeds de kleine blikjes. Hoef je niet zo lag mee te doen. Succes!
Logged
Hoe
Guest
« Reply #2 on: 22-12-2017, 00:08:59 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Overzetten in een flesje met een beetje zonnebloem- of olijolie erover en doorheen. In de koelkast bewaren. Ik gebruik juist steeds de kleine blikjes. Hoef je niet zo lag mee te doen. Succes!

ik heb nu schimmel op me kutje
Logged
.......
Guest
« Reply #3 on: 16-07-2018, 20:42:50 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Nou heb een andere oplossing gevonden. Gebruik een klein blikje. Na het openen doe ik het blikje in een diepvries zakje en zo de vriezer in. Als ik het nodig heb maak ik een lepeltje onder de kraan een beetje heet(water) en dat schept heel makkelijk. Netals ijs:)
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: