Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9   Go Down
  Reply  |  Print  
Author Topic: De Turk Kuzu zegt autochtonen donder op  (Read 3782 times)
NogMeerGelul
Guest
« Reply #45 on: 27-07-2018, 09:51:55 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

in dat gates of vienna artikel zit een schakeltje ''oic press release''
klik je daarop dan krijg je dit :

Kritiek op de islam is geen haat.

Wij laten ons niet verleiden door jou zgn weldenkend en verziendheid. De tijden zijn verandert, wake up fishy het is 2018!
Elke verwijzing om te lezen is meer aan jezelf gericht, lees het nogmaals door want wij willen dat niet en zullen dat niet!
Logged
william
MamjoDon
******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 57794


Deze post kan afwijken van bron.


« Reply #46 on: 28-07-2018, 02:46:00 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

.
Dutch Muslim Parties: A New Development in Islamization

bericht van The Algemeiner, een in New York gevestigde krant over Amerikaans en internationaal Joods en Israƫl gerelateerd nieuws.

https://www.algemeiner.com/2018/07/26/dutch-muslim-parties-a-new-development-in-islamization/


                    
Nieuwe facetten van islamisering blijven opduiken in West-Europa.
Een belangrijke daarvan is de oprichting van islamitische politieke partijen, een ontwikkeling die zich vooral in Nederland heeft voorgedaan. Deze partijen bestaan ā€‹ā€‹zowel op lokaal als op nationaal niveau. Hoewel de identiteitspolitiek in Nederland sterk is afgenomen, wordt de volledige impact van deze nieuwe ontwikkeling nog niet helemaal begrepen.

De belangrijkste moslimpartij in Nederland heet Denk (Think).
Het is ontstaan ā€‹ā€‹nadat twee Turks-geboren parlementsleden, Tunahan Kuzu en SelƧuk ƖztĆ¼rk, eind 2014 uit de PvdA-fractie werden verdreven. Ze hadden zich verzet tegen het integratiebeleid voor immigranten van de toenmalige vice-premier van de PvdA, Lodewijk Asscher. Kort voor zijn uitzetting uit de partij zei ƖztĆ¼rk tegen Ahmed Marcouch, een andere parlementariĆ«r van Labour-moslims: "Moge allah je straffen."

Zolang Kuzu en ƖztĆ¼rk de pvda vertegenwoordigden, konden ze niet buiten hun toegewezen competentiegebieden spreken; noch konden ze uitspraken doen die in tegenspraak waren met de partijlijn. Nu ze een eigen partij hebben, zijn ā€‹ā€‹ze echter vrij om veel radicalere posities in te nemen.

In de parlementsverkiezingen van 2017 won Denk drie zetels van in totaal 150.
Naast Kuzu en ƖztĆ¼rk werd de Marokkaanse Farid Azarkan ook gekozen. Naar schatting 1,2 miljoen moslims wonen in Nederland, van wie 500.000 Turken en 400.000 Marokkanen. Recente peilingen geven aan dat als er nu verkiezingen zouden worden gehouden, het aantal zetels zal toenemen.

Veel Turken hebben de dubbele Nederlandse en Turkse nationaliteit en 115.000 Turken in Nederland hebben gestemd in het Turkse constitutionele referendum van 2017. Daarvan steunde 71% het voorstel van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. Ongeveer hetzelfde aantal kiezers nam deel aan de Turkse parlementsverkiezingen in 2018. Hiervan stemde 62% voor Erdoğan's AKP. In Turkije ontving die partij 53% van de stemmen.

Er zijn verschillende andere moslimparlementsleden in de gevestigde Nederlandse partijen, maar Kuzu en ƖztĆ¼rk worden beschouwd als de enige loyale Erdoğan-aanhangers in het Nederlandse parlement. Dit is de moeite van het vermelden waard, omdat onder het voorzitterschap van Erdogan het democratische karakter van Turkije sterk is uitgehold.

Denk nam deel aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, waar het raadszetels won in 13 van de 14 gemeenten waar het kandidaten had - vooral in grotere steden. Verschillende andere moslimpartijen kregen zetels in gemeenteraden, zoals in Rotterdam en Den Haag.

Het Denk-programma is een lang document. Het accepteert de Nederlandse cultuur niet als de dominante cultuur van Nederland. Er staat dat niet alleen immigranten naar Nederlanders moeten luisteren, maar ook omgekeerd. Een voorbeeld van een dergelijke verklaring luidt als volgt: "Als ik aan Nederland denk, droom ik over een gezond Nederland, waar verpleegster Thea rekening houdt met de verlangens en eisen van tante Latifa." Dit kan onder meer discriminerende attitudes zijn. Een moslimvrouw kan bijvoorbeeld weigeren om behandeld te worden door een mannelijke arts. Een moslim kan ook een antisemiet zijn die niet wil worden geholpen door een joodse verpleegster. Beide scenario's zijn al voorgekomen.

Tot dusverre hebben verkozen vertegenwoordigers van moslimpartijen geen deel uitgemaakt van de regerende gemeentelijke coalities. In Rotterdam vĆ³Ć³r de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, wilden drie linkse partijen - PvdA, GroenLinks (GL) en de Socialistische Partij (SP) - samenwerken met de moslimpartij Nida.
Toen bekend werd dat Nida Israƫl in 2014 een terroristische staat had genoemd en dit niet zou terugnemen, namen PvdA en GL afstand van de overeenkomst, maar de SP niet.

De houding van moslimpartijen tegenover Israƫl en joden is vaak vijandig.
Eerder dit jaar ondertekenden bijna alle partijen in de Amsterdamse gemeenteraad, op verzoek van de joodse gemeenschap, een document met de titel "Amsterdams joods akkoord". Hierin staat dat Joden recht hebben op veiligheid betaald door het stadsbestuur, dat antisemitisme moet worden bevochten en dat de Joodse elementen van de geschiedenis van Amsterdam aan de algemene bevolking moet worden onderwezen. Twee partijen weigerden de overeenkomst te ondertekenen: Denk en BIJ1, een partij die voornamelijk bestaat uit Afrikaanse immigranten. Een kandidaat in de Amsterdamse verkiezingen beweerde namens Denk dat Israƫl en het Westen een rol hadden gespeeld bij de oprichting van ISIL.

De pro-Israƫlische organisatie CIDI heeft verklaard dat Denk's parlementaire vragen en promotie op Facebook doorspekt zijn met antisemitische symbolen, suggesties en insinuaties - allemaal verborgen als kritiek op Israƫl.

Sommige vertegenwoordigers van andere moslimpartijen maken extreme antisemitische opmerkingen. In Den Haag gaf een Nederlandse gemeenteraadslid die zich tot de islam bekeerde, Arnoud van Doorn, (zie foto midden), de schuld van het zionisme voor de mislukte coup van 2016 in Turkije. Op 4 mei, de Nationale Herdenkingsdag, toen de meer dan 100.000 Nederlandse Joden werden herdacht die in de Holocaust werden vermoord, zei hij dat de Palestijnen hetzelfde waren als  de slachtoffers van de Holocaust. Hij heeft ook getweet: "Moge allah de zionisten uitroeien."

Vorig jaar bezochten Israƫlische scholieren het Nederlandse parlement.
Een ander moslimraadslid in Den Haag, Abdoe Khoulani, noemde de studenten 'Zionistische terroristen in opleiding' en 'toekomstige kindermoordenaars en bezetters'. Een Nederlandse rechter wees een rechtszaak tegen Khoulani af en zei dat zijn opmerkingen geen aansporing tot haat inhielden.

Belgiƫ is een ander land waar moslims politiek georganiseerd zijn, hoewel op een veel kleinere schaal. De Islam-partij heeft twee vertegenwoordigers in gemeenteraden. Het programma omvat de introductie van de sharia en een 100% islamitische staat in Belgiƫ. De partij bevordert ook de scheiding tussen mannen en vrouwen in het openbaar vervoer. Islam heeft aangekondigd dat het in 28 gemeenten zal meedoen tijdens de verkiezingen in oktober. Als het fenomeen van moslimpartijen zich elders in West-Europa verspreidt, zullen ophitsing en maatschappelijke spanningen waarschijnlijk nog verder toenemen.

Dr. Manfred Gerstenfeld is Senior Research Associate bij het BESA Center en voormalig voorzitter van de stuurgroep van het Jerusalem Center for Public Affairs.
Hij is gespecialiseerd in Israƫlisch-West-Europese relaties, antisemitisme en anti-zionisme en is de auteur van The War of a Million Cuts.
BESA Centre Perspectieven Papers, zoals deze, worden gepubliceerd door de vrijgevigheid van de familie Greg Roshandler.

« Last Edit: 28-07-2018, 02:51:07 - GMT-1 by william » Logged

Duplo-020x2-Constructie -- Het verborgen GastenAgenda
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,576628.msg5851297.html#msg5851297
lone wolf actieplan - NL teruggeven aan rechtmatige eigenaar de zee. Stook meer kolen.
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,618986.msg6124422.html#msg6124422
NogMeerGelul
Guest
« Reply #47 on: 28-07-2018, 06:21:06 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

DENK is top. De ontspoorde en zich geassimileerd wanenden kunnen een voorbeeld aan nemen  De Turk hecht geen al te grote  waarde aan Nederlands spreken en geweldig daarin  doen. Zij hebben Ataturk als voorbeeld en nu big man Erdogan.

Het wilt er maar niet in. Niemand leest jou ellende kerel (linkjes), heb je het nog niet door?

Weetje;
De tehuizen waarin halfboedjesq (Aboriginals en blanke bandieten kruising) zijn nog niet allemaal ontmanteld in Australiƫ. De kinderen worden daar geplaatst door de regering in de veronderstelling dat een strengregime het Aboriginal bloed uit hun aderen zal verdampen en dat zij wit zullen denken, doen, handlen, worden etc. Weer een aanslag op de mensheid.
Jezus camp drilt blanke kinderen tot moordmachines in de States.
Logged
william
MamjoDon
******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 57794


Deze post kan afwijken van bron.


« Reply #48 on: 07-08-2018, 11:56:14 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote


DENK is top. De ontspoorde en zich geassimileerd wanenden kunnen een voorbeeld aan nemen  
De Turk hecht geen al te grote  waarde aan Nederlands spreken en geweldig daarin  doen.
Zij hebben Ataturk als voorbeeld en nu big man Erdogan.


Weetje;
Ataturk en Erdogan zijn tegenpolen
weeeeer inconsequent   rolleyes

afin, broertje van kuzu marcheert door de instituties van de usa

Abdulrahman Mohamed El-Sayed is running to become the governor of Michigan.

He would be the first Muslim governor in the U.S.
naast Linda Sarsour, dat VOC (viswijf of color) dat opriep tot jihad tegen trump


Mohamed El-Sayed heeft substantiƫle connecties met de Moslim Broederschap in zowel zijn verleden als in het heden.


Dus het vermoeden dat El-Sayed islamitische overtuigingen kan koesteren en een Trojaans Paard kan zijn, is niet ongegrond, vooral gezien de realiteit van wat sommigen een 'stealth-jihad' hebben genoemd.

El-Sayed en het Brotherhood Stealth Model

Volgens het Midden-Oostenforum verschilt de Moslim Broederschap in andere strategieƫn van andere radicale jihadistische groepen, maar niet in doelen.
Zowel de Broederschap als groepen als ISIL proberen het Westen te vernietigen en de sharia of islamitische wet te vestigen.
Maar terwijl groepen zoals ISIL een militair middel voor de verovering van het Westen promoten, probeert de Broederschap, zoals vermeld in hun interne documenten,
de westerse beschaving van binnenuit te infiltreren en te vernietigen - "het saboteren van" haar ellendige huis door hun (eigen) handen. "

Het resultaat is dat de Brotherhood de neiging heeft 'meer bedrieglijk te zijn in taal en uiterlijk', door actief rekrutering te geven aan moslim-professionals en intellectuelen, die zonder detectie westerse juridische en sociale systemen kunnen infiltreren.

Zoals een correspondent van het Midden-Oostenforum het stelde, zullen zowel de Broederschap als militante jihadisten "alla Akbar'' schreeuwen en Israƫl bombarderen, de jihad steunen, en de schending van de rechten van vrouwen en niet-moslims ondersteunen.
Isil zal het openlijk en luid doen terwijl het z'n primitieve islamitische kleding en de slordige baard draagt, maar de andere zal een doctoraathouder zijn van de Universiteit van Oxford of de Sorbonne, en hij zal het sluw en in het geheim doen terwijl hij zijn Duitse of Franse pak draagt ā€‹ā€‹en een strak getrimde baard, vanuit een kantoor met airconditioning, ondertussen deals maken met de Amerikanen. '

Dus de ideale Broederschap-politicus zou iemand zijn die in het geheim radicaal-islamitische overtuigingen herbergt, maar ziet, handelt en praat als een mainstream, grote partijen kandidaat.
Deze kandidaat zou zijn moslim-identiteit niet verbergen, maar in plaats daarvan dit misbruiken voor politiek voordeel, de islam matig laten klinken en een beroep doen op waarden zoals multiculturalisme, tolerantie en diversiteit.

Openlijk betuigt El-Sayed een zeer tolerante vorm van de islam, die ooit opmerkte dat hij naar het openbare ambt streefde "vanwege de waarden die mijn islam mij leert" als overtuigingen in "rechtvaardigheid" en "de fundamentele rechten van alle mensen".
Sayed praat ook vaak over mensen van verschillende geloofsovertuigingen die bij elkaar komen, waarbij hij zijn 'extreem diverse' familie als voorbeeld handhaaft. (El-Sayed's vader, Mohamed El-Sayed, trouwde met een blanke vrouw die zich tot de islam bekeerde. Dus nu, via zijn stiefmoeder, heeft El-Sayed een grootmoeder die een presbyteriaan is en blijkbaar een oom die een atheĆÆst is.)

Toch lijken deze omarmde liberale overtuigingen niet erg in overeenstemming met sommige van de vroegere en huidige associaties van El-Sayed, waardoor vermoedens worden opgewekt dat hij past in het stealth-profiel van Brotherhood.
El-Sayed, student aan de Universiteit van Michigan, was "een actief lid" en vice-president van de Muslim Students 'Association (MSA) - een groep die voornamelijk werd opgericht door leden van de Moslim Broederschap met als expliciet doel het verspreiden van de Wahhabistische ideologie - een orthodoxe vorm van islam die aandringt op letterlijke interpretatie van de koran en die degenen die het daarmee niet eens zijn als vijanden beschouwt.

MSA nu ook in de polder     Shocked     Undecidedhttp://www.carelbrendel.nl/2018/03/09/studentenkoepel-gaat-samenwerken-met-jeugdorganisatie-europese-moslimbroeders/


De MSA promoot zichzelf als een netwerk- en ondersteuningsgroep voor moslimstudenten.
Maar volgens terrorisme-expert Patrick Poole is de MSA "een virtuele terreurfabriek''.    Shocked    Shocked    Shocked

Keer op keer zien we deze terroristen. . . MSA-leiders, MSA-presidenten, nationale voorzitters van de MSA - die betrokken zijn geweest, beschuldigd en veroordeeld in terroristische complotten. "

>>>


https://creepingsharia.wordpress.com/2018/08/05/abdul-elsayed-muslim-brotherhood/

>>>


https://www.jihadwatch.org/2018/08/minnesota-muslim-congressional-candidate-fundraises-with-hamas-linked-cair-in-california

>>>
fenixx
« Last Edit: 07-08-2018, 12:03:44 - GMT-1 by william » Logged

Duplo-020x2-Constructie -- Het verborgen GastenAgenda
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,576628.msg5851297.html#msg5851297
lone wolf actieplan - NL teruggeven aan rechtmatige eigenaar de zee. Stook meer kolen.
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,618986.msg6124422.html#msg6124422
NogMeerGelul
Guest
« Reply #49 on: 07-08-2018, 12:00:11 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Aanslag.

Dronken Nederlanders gooien tafel van vier hoog op auto Mallorca
De politie op Mallorca heeft drie Nederlanders gearresteerd die een tafel uit het raam van hun hotelkamer gooiden en daarmee schade veroorzaakten aan een geparkeerde auto. Voor de eigenaresse van de wagen en veel andere Mallorcanen is de maat vol: 'Wij willen dit soort toeristen niet langer op ons eiland!', reageren ze woedend op Facebook.

Link en plaatje? De Onderdanen.
Logged
william
MamjoDon
******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 57794


Deze post kan afwijken van bron.


« Reply #50 on: 07-08-2018, 12:28:47 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Aanslag.

Dronken Nederlanders gooien tafel van vier hoog op auto Mallorca
De politie op Mallorca heeft drie Nederlanders gearresteerd die een tafel uit het raam van hun hotelkamer gooiden en daarmee schade veroorzaakten aan een geparkeerde auto. Voor de eigenaresse van de wagen en veel andere Mallorcanen is de maat vol: 'Wij willen dit soort toeristen niet langer op ons eiland!', reageren ze woedend op Facebook.

Link en plaatje? De Onderdanen.

weeeer pionnetjes
bovendien noemt iedereen zich tegenwoordig nederlander    rolleyes
en .... verkeerde topic
hoewel je dit kuzu islam infiltratie-topic ook best een aanslag mag noemen
aanslag op gezond verstand en vrijheid
Logged

Duplo-020x2-Constructie -- Het verborgen GastenAgenda
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,576628.msg5851297.html#msg5851297
lone wolf actieplan - NL teruggeven aan rechtmatige eigenaar de zee. Stook meer kolen.
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,618986.msg6124422.html#msg6124422
william
MamjoDon
******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 57794


Deze post kan afwijken van bron.


« Reply #51 on: 07-08-2018, 13:29:30 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Aanslag.

Dronken Nederlanders gooien tafel van vier hoog op auto Mallorca
De politie op Mallorca heeft drie Nederlanders gearresteerd die een tafel uit het raam van hun hotelkamer gooiden en daarmee schade veroorzaakten aan een geparkeerde auto. Voor de eigenaresse van de wagen en veel andere Mallorcanen is de maat vol: 'Wij willen dit soort toeristen niet langer op ons eiland!', reageren ze woedend op Facebook.

Link en plaatje? De Onderdanen.

nog meer van die terror 'nederlanders'

Oberschoppers
Twee Nederlanders   die in april een ober half dood sloegen in Praag,
krijgen mogelijk zware gevangenisstraffen.
Het Tsjechische Openbaar Ministerie verdenkt de broers van poging tot moord, wat maximaal met achttien jaar kan worden bestraft.

De broers maakten deel uit van een groep van zeven Nederlandse toeristen  

De zeven Nederlanders       werden gearresteerd.

Nederlanders      molesteren ober in Praag

>>>
https://nos.nl/artikel/2244959-tsjechische-om-ziet-mishandeling-praag-als-poging-tot-moord.html

Blok schaamt zich voor Nederlanders  in Praag


Minister Blok van Buitenlandse Zaken schaamt zich voor de beelden van de Nederlanders     die zich afgelopen weekend hebben misdragen in Praag.
Zeven Nederlanders    werden in de Tsjechische hoofdstad opgepakt op verdenking van zware mishandeling.
Twee van hen zijn inmiddels vrijgelaten.

https://nos.nl/artikel/2229111-blok-schaamt-zich-voor-beelden-van-nederlanders-in-praag.html


dat het smerige mona import idioten zijn dat lees, hoor en zie je natuurlijk niet op dat smerige groene slijm policor nos
zit ook nog eens een allochtone met voorrang positief gediscrimineerde geselecteerde politie-agent bij die de hele zaak verzweeg (dus medeplichtig) en het land uit wou vluchten


http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=26613
enige waar ik me voor schaam is dat nederlandse landverraders de grenzen wagenwijd openzet voor dat moordende mona gespuis


« Last Edit: 07-08-2018, 13:38:55 - GMT-1 by william » Logged

Duplo-020x2-Constructie -- Het verborgen GastenAgenda
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,576628.msg5851297.html#msg5851297
lone wolf actieplan - NL teruggeven aan rechtmatige eigenaar de zee. Stook meer kolen.
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,618986.msg6124422.html#msg6124422
NogMeerGelul
Guest
« Reply #52 on: 08-08-2018, 05:21:28 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

weeeer pionnetjes
bovendien noemt iedereen zich tegenwoordig nederlander    rolleyes
en .... verkeerde topic
hoewel je dit kuzu islam infiltratie-topic ook best een aanslag mag noemen
aanslag op gezond verstand en vrijheid
Geweldig dit. En ook nog verkeerde topic. Ik bepaal, niet jij en terug naar je stek ventje.
Logged
william
MamjoDon
******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 57794


Deze post kan afwijken van bron.


« Reply #53 on: 10-08-2018, 18:30:31 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

.
islam aan de macht    Undecided


Eind juni werd de Turkse president Erdogan herkozen.
Tegelijkertijd werd er een presidentieel sultan kalifaat systeem ingevoerd, waardoor hij nu oppermachtig dictator is.
Daardoor neemt wereldwijd het vertrouwen in de Turkse economie af.https://nos.nl/artikel/2245474-turkse-lira-duikelt-verder-omlaag-zorgen-nemen-toe.html
« Last Edit: 10-08-2018, 18:34:39 - GMT-1 by william » Logged

Duplo-020x2-Constructie -- Het verborgen GastenAgenda
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,576628.msg5851297.html#msg5851297
lone wolf actieplan - NL teruggeven aan rechtmatige eigenaar de zee. Stook meer kolen.
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,618986.msg6124422.html#msg6124422
william
MamjoDon
******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 57794


Deze post kan afwijken van bron.


« Reply #54 on: 10-08-2018, 18:49:59 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

.
De financiĆ«le chaos in Turkije begint ook over te slaan naar Europa  de EU.


Banken uit Spanje, Frankrijk en ItaliĆ« hebben tientallen miljarden aan leningen uitstaan in Turkije  weggegeven aan de sultan.


                    Shocked       Shocked       Shocked


Volgens de kalief erdogan is de waardedaling het gevolg van een complot tegen Turkije vanuit het buitenland.

"Vergeet niet: zij hebben hun yankee dollars, wij hebben ons volk en allah", zei Erdogan.


          


https://nos.nl/artikel/2245474-turkse-lira-duikelt-verder-omlaag-zorgen-nemen-toe.html


linkse staatszender nos zegt het
dus zal wel waar zijn

« Last Edit: 10-08-2018, 18:54:10 - GMT-1 by william » Logged

Duplo-020x2-Constructie -- Het verborgen GastenAgenda
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,576628.msg5851297.html#msg5851297
lone wolf actieplan - NL teruggeven aan rechtmatige eigenaar de zee. Stook meer kolen.
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,618986.msg6124422.html#msg6124422
Minima
Guest
« Reply #55 on: 10-08-2018, 18:53:52 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Oei, straks moet je misschien nog een baan gaan zoeken.  evil
Logged
william
MamjoDon
******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 57794


Deze post kan afwijken van bron.


« Reply #56 on: 10-08-2018, 18:59:48 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

Oei, straks moet je misschien nog een baan gaan zoeken.  evil


extra repo men gezocht las ik net

mss is dat wat  


              
Logged

Duplo-020x2-Constructie -- Het verborgen GastenAgenda
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,576628.msg5851297.html#msg5851297
lone wolf actieplan - NL teruggeven aan rechtmatige eigenaar de zee. Stook meer kolen.
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,618986.msg6124422.html#msg6124422
serieus!!!
Guest
« Reply #57 on: 10-08-2018, 19:17:21 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

https://www.volkskrant.nl/economie/turkse-lira-in-vrije-val-te-midden-van-twist-tussen-erdogan-en-trump~b542a0db/

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2418041/turkije-pompt-geld-in-turkse-weekendscholen-nederland
Logged
william
MamjoDon
******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 57794


Deze post kan afwijken van bron.


« Reply #58 on: 10-08-2018, 20:15:28 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote


Vriendjespolitiek in bestuur Feijenoord | TROUW
https://www.trouw.nl/home/vriendjespolitiek-in-bestuur-feijenoord~a5526322/
29 jun. 2013 -
De problemen in deelgemeente Feijenoord kwamen vorig jaar aan het licht toen bleek dat het meisjesinternaat in de Fatihmoskee niet voldeed aan de bouw- en brandveiligheidseisen.
Eerdere geruchten over cliƫntelisme in de kring van Turkse politici en bewoners doemden weer op. Met als gevolg dat ...

Onzichtbaar in het internaat van de moskee En de deelgemeente doet ...
https://www.nrc.nl/nieuws/2012/11/10/onzichtbaar-in-het-internaat-van-de-moskee-en-de-deelgemeente-12576025-a1172927
nov. 2012 -
In de ochtend gaan de meisjes naar school, de rest van de tijd ... Het pand is slecht onderhouden en was jaren brandonveilig ā€“
tot augustus van dit jaar. ... Turkse ouders brengen hun kinderen naar een internaat omdat zij die beter in .... aan de deelgemeente Feijenoord, waar de Fatih-moskee zich bevindt.


<a href="https://www.youtube.com/v/kmWTZ3KfnXE" target="_blank">https://www.youtube.com/v/kmWTZ3KfnXE</a>

« Last Edit: 10-08-2018, 20:20:14 - GMT-1 by william » Logged

Duplo-020x2-Constructie -- Het verborgen GastenAgenda
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,576628.msg5851297.html#msg5851297
lone wolf actieplan - NL teruggeven aan rechtmatige eigenaar de zee. Stook meer kolen.
http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,618986.msg6124422.html#msg6124422
NogMeerGelul
Guest
« Reply #59 on: 10-08-2018, 20:54:12 - GMT-1 »
Reply with quoteQuote

De financiƫle chaos in Turkije begint ook over te slaan naar
Banken uit Spanje, Frankrijk en ItaliĆ« hebben tientallen miljarden aan leningen uitstaan in Turkije  weggegeven aan de sultan.
Volgens de kalief erdogan is de waardedaling het gevolg van een complot tegen Turkije vanuit het buitenland.

Vergeet niet: zij hebben hun yankee dollars, wij hebben ons volk en allah", zei Erdogan.
https://nos.nl/artikel/2245474-turkse-lira-duikelt-verder-omlaag-zorgen-nemen-toe.html

"In Europa zijn de mensen veel meer vervuld van angst dan van hoop. Ja angst. De media draagt daar heel erg bij!"
Mensen laat deze gek diens troep naar posten. Trump noch Poetin, noch de Chinese leider, noch de Koreanen, etc die hier tegenin gaan. Erdogan is door Europa gecreƫerd. Europa dacht Turkije haar wil op rlte kunnen leggen en hadden heel wat eisen voor de toetreding. Zie maar wat er van geworden is en zowel Duitsland als Nederland is economisch zwaar aan Turkije gelinkt. De bedrieger bedrogen en koekje van eigen deeg. Ik zal jou mijn wil opleggen, jij gaat doen en denken zoals ik wil en doe. Ik de ontwikkelen blanke ga jou wat bijbrengen. Blub ik ben een vis!
Op de FB pagina van gillende keukenmeid Geert smachten zij naar extra gekken, aanmelden!!

Straks nog een link met de opdracht/opmerking hoeveel minuten evil police
Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9   Go Up
  Reply  |  Print  
 
Jump to: